donderdag 6 april 2017

Overkapping 3 x 4

Kies direct voor de beste en voordeligste overkappingen van Nederland. Geniet van de charme van hout dankzij onze landelijke en moderne overkapping. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!


Bekijk deze zogenaamde overkapping 4xmodellen van A-merken als Tuindeco, Fesca en Karibu. Wij leveren prefab overkappingen, verandasets en zelfbouw prieëlen onder veilige Thuiswinkel Waarborg leveringsgaranties binnen enkele werkdagen bij u thuis.

Wij leveren uw 4xmeter overkapping van hout en aluminium in heel Nederland en Vlaanderen. Voorbeeld zelf overkapping maken van lariks douglas hout. Staanders We adviseren bij een overkapping van bij meter voor stuks verticale palen (ook wel staanders genoemd) te kiezen. Indien u de overkapping niet zelf kunt of wilt monteren, is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze montageservice. Het montageteam van Tuinmaximaal komt dan bij u langs om de overkapping bij u te monteren, zodat u snel en zorgeloos van uw tuinkamer kunt genieten.


U monteert een overkapping eenvoudig zelf met de meegeleverde. Ter overname aangeboden een complete set aluminium profielen voor een terrasoverkapping van mtr breed en ,mtr diepte. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Compleet bouwpakket voor een douglas overkapping van ,bij ,meter. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist.


Dit materiaalpakket voor een douglas overkapping is inclusief staanders, schoren, liggers, vellingdelen, aluminium daktrim en een epdm pakket. Deze houtsoort staat bekend om haar duurzaamhei haar sterkte en om het feit dat ze watervast is. Gratis verzending Vandaag bestel morgen in huis. Goedkoop en snel geleverd.


U gaat een houten overkapping in de tuin plaatsen van meter breed? Of wenst u een aanbouw veranda aan uw woninggevel van ongeveer 6xmeter groot? In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de terrasoverkapping van uw keuze direct online berekenen en desgewenst direct bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden overkapping toch eerst van dichtbij wilt bekijken. U kunt hier voor een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom.


Dan ben jij voorlopig onderhoudsvrij. Als je het hout om de twee jaar behandelt met watergedragen beits, kun jij lang genieten van een mooie overkapping. Omdat overkappingen ook smaakgevoelig zijn, hebben wij verschillende daken in ons assortiment: Lessenaarsdak De meest verkochte variant. Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom overkapping zien!


Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Heb jij een soortgelijke klus?

Plaats hem dan op Werkspot. Bekijk hier ons ruime assortiment houten veranda’s en overkappingen. We bieden zowel DHZ (doe-het-zelf) pakketten als samenstellingen die klaar zijn voor montage. Als het om DHZ gaat moet het dus nog op maat gezaagd worden, terwijl dat bij de overige producten al is gedaan.


Als je relaxed op je terras zit, wil je niet verbranden. En als je buiten wilt zijn terwijl het regent, is een overkapping ook handig. Meestal zit dit type overkapping aan je achtergevel vast, en staat hij aan de tuinkant op palen. Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben over Fonteyn Outdoor Living Mall, informeer ons door het contact formulier in te vullen en wij komen daar zo.


Deze prachtige overkapping is naar eigen wens uit te breiden met een achter- of zijwand. Zo creëert u extra privacy en kunt u optimaal genieten! De wanden zijn verkrijgbaar in zwart Zweeds rabat Douglas, zweeds rabat vuren of douglas design rabat. De overkapping wordt als bouwpakket geleverd. Houten overkapping lessenaars dak 4x 200cm.


Binnen tot weken geleverd aan huis. Stormverankering set metaal per stuks. Het vijfhoekige tuinhuis is voorzien van een standaard deur en vaste ramen, het plafond is geheel afgetimmerd met rabatdelen.


Dakbedekking dakshingels en kappen met bol. De perfecte veranda voor ieder huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.