dinsdag 26 maart 2019

Bauer beregening

Ontdek ons ruime beregeningsassortiment of vraag een gratis beregeningsplan aan. Zelf eenvoudig een beregening aan leggen. BAUER machines staan voor kwaliteitsmachines met een zeer hoog bedieningscomfort, hoge betrouwbaarheid en zeer hoog rendement.


Hierdoor zijn de machines overal inzetbaar, van Golf en Sportveld. Aantrekkelijke aanbiedingen van landbouwapparatuur in uw omgeving.

Met de RAINSTAR E-serie beregeningshaspels worden deze eisen niet alleen behaald maar ook overtroffen. Deze generatie van RAINSTAR presenteert zich in een compleet nieuw ontwerp. De thermisch verzinkte staalconstructie is het zichtbare bewijs van de traditionele BAUER synthese van technologie, robuusthei duurzaamheid en design.


Als verdeler van een groot aantal merken in de beregenings - en irrigatiesystemen zijn wij actief in België, Nederlan Duitsland en Frankrijk. Vind een Bauer haspel te koop op Agriaffaires. Uw ervaring op onze site is een prioriteit. Als importeur van het merk Bauer heeft Smits een zeer ruime voorraad van (slijtage)onderdelen in haar magazijn voorradig, hierdoor kunt u uw beregeningsinstallatie snel weer gerepareerd hebben op het moment dat hij echt nodig is.


Bauer jubileumjaar SMITS is met trots al ruim jaar de importeur van Bauer in Nederland.

Graag bedanken wij onze klanten en dealers voor het vertrouwen en de. Bauer ist weltweiter Technologieführer bei Beregnungs- und Abwassersystemen: Pivot- und Linearsystemen, Rainstar Trommelmaschinen Güllefässern, Separatoren, Pumpen. Saelens BVBA is verdeler voor Bauer van beregeningsinstallaties voor land-en tuinbouw: sproeiers, pompen, koppelingen, buizen. Bauer - koppelingen Perrot - koppelingen Storz - koppelingen. Prijzen zien en online bestellen?


Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? Bestel eenvoudig pompen, sproeiers en toebehoren voor uw installatie!


Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws? Vul hieronder uw e-mailadres in. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken. Tevens zorgen wij voor professionele aanleg en onderhoud van het systeem. De firma Bauer uit Voitsberg in Oostenrijk bestaat al meer dan jaar.


De Bauer producten worden in meer dan landen wereldwijd afgezet. Het productenprogramma van Bauer bestaat uit drie segmenten: beregening , mest en koppelingen. Bekende producten zijn de Bauer dompelmixer en de Bauer mestseparator.


Met dit systeem rolt u eenmaal de sproeier af en door de waterdruk.

Nieuw Ophalen of Verzenden. De sproeier kopen voor uw tuin of planten doet u snel in onze webshop. Ruim aanbod en scherpe prijzen ! De Bauer A-serie is turbine aangedreven en voorzien van een vertragingsbak.


De machine kan worden voorzien van een 3e loopwiel aan de voorzijde waardoor de machine eenvoudig te verplaatsen is. De automatische sproeiwagenlift zorgt ervoor dat de machine zeer gebruiksvriendelijk is. Tevens een boosterpomp als optie leverbaar om er voor te zorgen dat de machine met voldoende druk kan werken. Om uw persoonsgegevens maximaal te beschermen, is de creatie van een zoekalarm niet mogelijk in de Om me heen-modus.


U kan toch een zoekalarm creëren op basis van. Beregeningsbuis beregeningsbuizen bauer beregening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.