maandag 18 maart 2019

Hillhout overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Zelfbouw Douglas Overkapping. Gebruik een overkapping om te loungen, te koken of lekker te barbecueën, te relaxen, te werken in uw eigen tuin of gewoon om uw spullen droog te zetten. En of uw tuin nu groot of klein is: voor elk formaat tuin is een geschikte overkapping leverbaar.


Veel overkappingen worden ook praktisch ingezet voor extra bergruimte of stalplaats voor fietsen.

Genieten in een buitenverbijf, onder een overkapping of Living. Of valt een tuinhuis of traditionele blokhut juist bij jou in de smaak? Ook keuze uit diverse veranda’s, priëlen en pergola’s. Bekijk hieronder de mogelijkheden.


Kiest u voor een moderne houten terrasoverkapping, een tuinoverkapping of een klassieke houten overkapping ? Deze veranda’s zijn voorzien van geïntegreerde dakgoot en hemelwaterafvoer. Hillhout Priëlen en overkappingen. Een blokhut kan dienst doen als extra woon- of werkruimte, als hobbyruimte of gewoon als extra opbergplek.

Maak uw keuze uit type dak (puntdak, lessenaarsdak,) rechthoekige blokhut of een hoekmodel. Groot assortiment Overkappingen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Eventueel hebben we ook platdak en Douglasvision overkappingen voor uw tuin. Mocht u op zoek zijn naar andere varianten terras overkappingen , bekijk dan ons gehele assortiment terras overkappingen. Het dak is gemaakt van meerwandige polycarbonaatplaten in de varianten helder of opaal. Het praktische wordt gecombineerd met het aangename op een fraaie manier.


Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Bestel nu online bij NuBuiten tegen de allerbeste prijs en snelste levertijd! Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout.


Geniet van de veelzijdigheid van onze tuinhout collectie met uiteraard de nieuwste tuintrends op het gebied van kwalitatief tuinhout.

Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom overkapping zien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Daar heeft u niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig.


En elk seizoen mee te beleven. Met pergola’s die zelfs een postzegeltuintje nog een extra dimensie weten mee te geven. Fraaie overkappingen die u langer van het buitenleven laten genieten. Kom dan snel naar onze showroom voor advies op maat.


Onze monteurs helpen u graag. Deze Slogan geeft goed weer wat de doelstelling dit mooie merk voor tuinhuizen, overkappingen en andere tuinproducten die zij leveren. Het assortiment overkappingen van Woodvision in douglashout is erg veelzijdig en omvat diverse typen buitenverblijven, kapschuren en zadeldaken.


U kunt vervolgens kiezen uit diverse productlijnen Comfort, Doe-het-zelf, Modulair en Prestige per type verblijf. Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping, bent u bij Tuinmaximaal aan het juiste adres. Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een Gumax terrasoverkapping of veranda een uitstekende keuze voor u. Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.