vrijdag 22 maart 2019

Parasols horeca

Uw terras is het eerste wat uw gast ziet. Parasols voor horecagelegenheden. Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Diverse parasols voor uw terras voor mooie zomerdagen.


Professionele horeca parasols in alle maten en kleuren. Al onze parasols zijn direct uit eigen voorraad leverbaar!

De voordelen van horecaparasols. De overheid heeft al een aantal jaren een verbod op roken in de horeca ingesteld. Rokende klanten zijn dus aangewezen op het terras. Op deze eisen is de kwaliteit van de parasol aangepast.


Door het gewicht van de parasols moet er rekening gehouden worden met hoe de parasol geplaatst wordt. Ons streven om de allerbeste producten te leveren tegen een zeer acceptabele prijs, heeft geresulteerd in een constante groei en ontwikkeling. Groeien is nooit een doel op zich geweest, maar inmiddels is Solero marktleider op het gebied van professionele parasols.


Bekijk hier al onze parasols voor horeca. Ronde parasols , variërend in maten tot meter, vierkante parasols tot meter en rechthoekige parasols tot 7x 800.

Het brede kleurassortiment voor parasoldoeken en frames en de diverse mogelijkheden ten aanzien van parasolbedrukking, regengoten, zijwanden, parasolverwarming en parasolverlichting zorgen ervoor dat de parasols aansluiten. Moeten de parasols snel openen en sluiten? Wenst u uw logo of dat van uw sponsor op het doek of volant?


Waar komt de zon op en gaat hij onder? Wij hebben een uitgebreid aanbod van standaard maat parasols op voorraad liggen in ons magazijn. Deze kunnen wij binnen een paar dagen uitleveren en monteren bij u op locatie! Wilt u uw parasols bedrukt hebben met uw logo? U wilt een gezellig terras.


Hier krijgen uw gasten immers de eerste indruk van uw hotel, café, restaurant of zorginstelling. Onze projectadviseurs hebben oog voor detail en gevoel voor stijl. Deze beschermen u tegen de zon, maar staan ook nog eens erg strak en mooi in uw tuin. Met een parasol heeft u nog meer plezier van het buitenleven.


De vierkante parasols ontdekt u hier. Kent u ook al onze rechthoekige parasols ? Ga voor een vrolijke zonnige horeca parasol in de kleur oranje, geel of blauw of kies voor een horeca parasol in natuurkleuren als groen, bruin en ecru. Materialen horeca parasol.


Binnen onze collectie aan horeca parasols vind jij als ondernemer gegarandeerd een parasol, welke geschikt is voor jouw terras of dergelijke horecagelegenheid. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.

Uniek design en eenvoudige parasol bediening! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Bezoek een van onze Showrooms. Zelfs bij een regenbui is het mogelijk om te blijven genieten op uw terras. Al onze tuin parasols én horeca parasols zijn voorzien van een speciale waterafstotende coating, waardoor de doeken niet kunnen doorlekken.


Kleurrechte parasoldoeken met jaar kleurgarantie is best uniek. Deze doeken hebben een kleurrechtheid van op een schaal van 8. Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een horeca parasol nodig die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras, maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. Ik verkoop dit omdat ik een grotere maat heb aangeschaft afmeting zijn 3x3.


Horeca parasols set van 2. Zo goed als nieuw Ophalen. Een parasol doet wonderen voor uw horecazaak. Uw klanten genieten van het mooie weer, zijn beschermd tegen zon, wind en regen en uw terras is plots veel rendabeler.


U kunt het immers gedurende een langere periode maximaal benutten. Zoek naar horeca parasols op de nieuwe KensaQ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.