donderdag 14 maart 2019

Waterpomp voor zwembad

Ruim aanbod waterpompen , 2-jaar garantie. Hoge kwaliteit waterpompen met lange garantie voor een lage prijs. Garantie - Snel Bezorgd - Niet goed = Geld terug!


Een zwembadpomp is een zelfaanzuigende pomp welke gebruikt wordt voor het circuleren en filteren van zwembadwater. Zwembaden zijn veelal voorzien van chloor, een nogal agressieve stof voor de meeste waterpompen. Zwembadpompen zijn speciaal ontwikkeld om met deze stof om te kunnen gaan.

Zwembadpomp van Intex, Interline of Bestway Intex zwembadpomp voor alle maten zwembaden. Koop een zwembadpomp met een goede kracht zodat veel vuil door het filter. Een patroonfilter is ideaal voor kleine zwembaden die weinig onderhoud vergen. Veel klanten kopen een patroonfilter voor hun Intex zwembad , omdat deze zwembaden enkele weken tot maanden per jaar opstaan. Voor deze mate van gebruik biedt een patroonfilter meer dan voldoende filtratie.


Gebruikt Ophalen of Verzenden. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Zwembad warmtepompen kunnen tot besparen op de verwarmingskosten.

Wat je misschien nog niet wist: een warmtepomp is ook inzetbaar om het zwembadwater tot de gewenste temperatuur te verwarmen. De warmtepomp van je zwembad haalt de warmte uit de buitenlucht en transformeert die naar het zwembadwater. Een brede verscheidenheid aan waterpomp voor zwembad -opties zijn voor u beschikbaar, zoals membraanpomp, tandwielpomp en zuigerpomp. Ook kunt u kiezen uit water, olie waterpomp voor zwembad. Geniet dus langer van een heerlijk verwarmd zwembad tijdens de voor - en naseizoenen.


Hieronder vind je dan ook een uitgebreid assortiment aan warmtepompen om uw zwembad te verwarmen. Mocht je vragen hebben over een bepaalde warmtepomp of zwembad verwarming, neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij je passend advies geven. Deze hoogwaardige zwembadpomp is een goede keuze voor bovengrondse zwembaden , omdat de pomp het water schoonhoudt door als onderdeel van het circulatiesysteem te functioneren.


De waterpomp is gemaakt van staal en kunststof, waardoor hij chloorbestendig is. Specialistisch advies nodig? Dankzij een warmtepomp voor zwembaden kun je het water gedurende de grootste periode van het jaar op temperatuur houden.


Omdat van de geproduceerde energie uit de omgevingslucht wordt getrokken, is een zwembad warmtepomp ook heel milieuvriendelijk. De energiebron is van natuurlijke oorsprong en bovendien vernieuwbaar. Vullen van vijver of zwembad.


Voor het vullen van een vijver of zwembad is een waterpomp nodig welke schoonwater kan verdragen en onder hoge druk water kan verplaatsen. Hier wordt doorgaans een beregeningspomp voor gebruikt. Simpel en doeltreffend je zwembad leegpompen dankzij de MegaPool dompelpomp.


Dat maakt deze dompelpomp geschikt voor de afvoer van schoon water, zoals water in de kelder, zwembad of jacuzzi.

Op zoek naar goedkope zwembad aanbiedingen Vergelijk het assortiment van o. Bovenstaande zwembaden hebben een 38mm aansluiting. Alle andere zwembaden in ons assortiment hebben een 32mm aansluiting. Komt de aansluiting van je Intex pomp overeen met de aansluiting van je zwembad , dan zou je de pomp zonder problemen moeten kunnen aansluiten. Heb je een 38mm pomp en een 38mm zwembad ? Een warmtepomp is de meest effectieve manier van zwembadverwarming. Met een zwembad warmtepomp geniet je ook op minder warme dagen van een lekker verwarmd zwembad.


En met ons ruime assortiment Comfortpool warmtepompen is er voor ieder zwembad een geschikte warmtepomp te vinden. De meest gangbare waterpompen zijn de vuilwater en schoonwater waterpompen , of een combinatie model. Deze kan je bijvoorbeeld inzetten om een waterpartij in de tuin leeg te pompen (vuil) of een zwembad of overstroomde ruimte leeg te laten stromen (schoon).


Je kunt er ook voor kiezen dit met een dompelpomp te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.