vrijdag 22 maart 2019

Robuuste houten tuinbank

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Altijd de laagste prijsgarantie. Vind houten tuinbank het nu op Kensaq. Bent u op zoek naar een houten tuinbank op maat?


Dan bent u bij Houtsmederij aan het juiste adres.

Onze houten tuinbanken kenmerken zich door de robuuste en landelijke uitstraling. Eiken is zeer duurzaam en kan onbehandeld buiten blijven staan. Een massief eiken tuinbank die zorgt voor jaren plezier. Robuuste boomstam tuinbank. Een robuuste boomstam tuinbank van duurzaam hout past in elke tuin!


De boomstam bank staat op boomstammetjes die gemaakt zijn van ruwe, natuurlijke stammen. Deze stoere, robuuste tuinbank is door zijn rugleuning zeer comfortabel.

Hij is los neer te zetten in de tuin, maar staat ook erg mooi onder de veranda. Ook past hij prachtig bij onze eettafels. De gehele bank is opgebouwd uit duurzaam geschaafd Douglas. Tuinbank 1e kwaliteit massief grenenhout pootdikte maar liefst mm!


Zoekt u een mooie tuinbank voor lekker ontspannen in uw voortuin of passend bij uw tuintafel? Een specifiek en veelgevraagd soort houten tuinbank is de steigerhouten tuinbank. Met zijn robuuste , stoere en een tikkeltje rauwe uitstraling past deze bank uitstekend in de meeste tuinen, iets dat eigenlijk van alle steigerhouten tuinmeubelen gezegd kan worden.


Je vindt de klassieke houten tuinbank met zij- en rugleuningen in verschillende maten, van een enkele tot soms wel negen zitplekken. Als los model of als onderdeel van een tuinset. Hardhout of teak zorgt voor een duurzame uitstraling, terwijl steigerhout een robuuste en brocante look geeft.


Bekijk ons aanbod tuinbanken online of ga naar een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt. Een houten tuinbank voor een natuurlijke uitstraling. Een eenvoudig tuinbankje van hout zou je met wat planken zelf kunnen. Bestel hoge kwaliteit Tuinbanken bij Mobistoxx.


Ruime aanbod verschillende modellen!

Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Bestel nu gemakkelijk jouw nieuwe Houten tuinbank. Meer geluksmomentjes buiten! In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Steigerhout staat bekend om zijn stoere robuuste karakter. Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af. Daarom is het nog steeds de trend van dit moment!


Omdat iedereen zijn eigen wensen heeft, hebben wij geen voorraad en wordt alles op bestelling naar uw wens gemaakt. Op deze website staat slechts een deel van ons assortiment picknicktafels en tuinbanken. Onder de naam Uw Parkmeubilair verkoopt Outdoor Toys Krimpen een compleet assortiment houten , metalen en kunststof picknicktafels, banken en tuintafels. Bij Ars Longa vindt u een ruime keuze aan bijzondere, stoere en sierlijke tuinbanken voor de mooiste prijzen!


Zoals deze stoere tuinbank. Zoek je een mooie houten tuinbank met luxe afwerking in de vorm van een ruit? Deze comfortabele tuinbank van kwaliteitsmerk Garden Impressions is een prachtige tuinbank. De tuinbank is een sfeervolle tuinbank voor buiten. De praktische tuinbank is een handige bank voor buiten vervaardigd uit kwaliteitshout.


Het materiaal van deze tuinbank is in. De douglas houten balken van onze loungebanken kunnen zowel onbehandeld als behandeld op de loungebank worden geplaatst. Voor het behandelen met Induline rekenen wij een meerprijs. Onze tuin loungebanken kun je aanvullen met de bijpassende hockers. Zo krijg je een unieke loungeset, geheel naar uw eigen wens.


Wij leveren hoofdzakelijk houten tuinmeubelen. We hebben in ons assortiment niet alleen kant en klare bouwpakketen, die we doorverkopen, maar wij maken zelf ook houten tuinmeubelen. Dit laatste beperkt zich tot stevige robuuste picknicktafels, tuintafels en tuinbanken zonder leuning. Bij het aanschaffen van een tuinbank let je niet alleen op het uiterlijk, maar ook op het materiaal en functionaliteit.


Ben je meer op zoek naar een natuurlijke look? Met een steigerhouten tuinbank creëer je meer een robuuste look. Wil je een toch een iets praktischere tuinbank ? Kies dan een tuinbank van hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.