woensdag 13 maart 2019

Kleine serre

Vergelijk terrasoverkappingen! Te koop vanaf € 6via Beslist. Inspiratie nodig voor de serre -aanbouw? Vraag gratis offertes aan, vergelijk aannemers en kies de beste deal!


Bekijk voorbeelden van geplaatste serres. Een kleine serre kan heel wat meerwaarde bieden voor je huis.

Lees hier meer over het bouwen van een kleine serre met advies, tips, en inspiratie. Een betrekkelijk kleine serre zal een stuk goedkoper zijn dan een hele grote. Ook de fundering die je nodig hebt kan veel verschil maken.


Als jij er voor kiest om je serre op een stevig fundament te bouwen dan zullen de kosten daardoor ook een stuk hoger oplopen. Ook het gebruik van de serre kan veel verschil maken. Dankzij een serre kan je gewassen eerder in het seizoen planten of zaaien en zijn ze beschermd tegen invloeden van buitenaf. Een serre kan van glas, zeil of polycarbonaat zijn.


Polycarbonaat is minder breukgevoelig en heeft een isolerende werking. Een frame van staal is stevig en licht van gewicht.

De serre mag echter niet te groot zijn, anders past hij niet in je tuin. Maar is een kleine serre wel iets voor jou? Kleine serre aanbouwen: hoe ga je hem gebruiken?


Laten we maar met de deur in huis vallen: een serre hoeft niet groot te zijn om je volop te laten genieten van het buitenleven. De prijs van een serre is afhankelijk van diverse factoren. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een simpele, basic serre of juist een luxe serre laten plaatsen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende materialen, afmetingen en extra opties.


Hierboven vind je de serre prijzen per mvoor een indicatie van de kosten. De kleinste in zijn soort heeft een inhoud van 210L. Nu kan u overal tuinieren! ACD- Serres Assortiment Kweekserres, tuinkamers en priëlen Kleine moestuin. Deze vaak kleinere serres zijn prima geschikt voor het kweken van specifieke groenten zoals tomaten of ze passen perfect in een kleine tuin of op een terras.


Serre kopen voor jouw tuin of terras? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment serres , zowel voor kleine als grote tuinen: miniserres, koude kassen, grote glazen serres , tunnelserres en nog veel meer. Zowel de beginnende moestuinier als de ervaren groentenkweker vindt hier de gewenste serre. In deze overdekte kassen zijn de jonge plantjes goed beschermd tegen allerlei weerinvloeden, zoals win regen en vorst.


Steeds meer mensen plaatsen daarom een kas in hun tuin. Wil jij ook een eigen exemplaar?

Deze serre wordt gekenmerkt door kruiskozijnen, waardoor het glas wordt opgedeeld in meerdere kleine delen. Ook heeft deze serre vaak een toelopend dak. Hoewel vroeger vaak voor een houten serre werd gekozen als materiaalsoort van de klassieke serre , is het tegenwoordig ook mogelijk om voor kunststof te kiezen.


Hoe kan je geld besparen op je kleine serre. Door een aantal kleine keuzes te maken, kan je ervoor zorgen dat de prijs van je kleine serre ook zo klein mogelijk blijft. Hier volgen een aantal tips waarmee je dit kan bewerkstelligen. Overweeg prefab: dit is de goedkoopste optie, en de meest gangbare materialen zijn kunststof, hout en aluminium. Ga je voor een ouderwetse afgesloten serre van goedkope materialen?


Of kies je voor een dunne aluminium constructie met veel glaspartijen en schuif- en vouwwanden? In het tweede geval kun je qua grootte alle kanten op. Want door de overdaad aan natuurlijke lichtinval oogt zelfs een kleine serre ruim. Maar soms hebben we gewoon onvoldoende ruimte in ons huis. Dit kan zijn omdat je gaat samenwonen of er gezinsuitbreiding is.


Het kan ook zijn dat we graag een kantoor of praktijk aan huis willen starten. Of een speciale hobby die veel ruimte nodig heeft. Maar het kan ook een te kleine keuken zijn waarin je graag een eethoek zou willen plaatsen. Het glas kan helder zijn of gehamerd (motief).


Vaak bestaat het dak van de serre uit gehamerd glas omdat dit het licht optimaal breekt en verdeelt. Bovendien heeft gehamerd glas een positief effect op de groei van jouw planten. Ondervind je toch glasbreuk door bijvoorbeeld stormschade?


Dan zal deze serre in ongevaarlijk kleine stukjes breken. In Duitsland noemen ze een serre ook wel een “wintergarden” dat zo veel betekent als wintertuin. Op deze pagina leest u alles over de prijzen van een serre aanbouw aan huis, de maten van een grote of kleine serre en de verschillende soorten materialen die voor een woonserre bouwen gebruikt worden.


Bij ons vind je het grootste en meest complete aanbod aan hobbyserres (in tuinbouwglas, veiligheidsglas, polycarbonaat) en een heel brede waaier aan serre -accessoires terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.