maandag 18 maart 2019

Klein hoveniers

Wij werken met een vast vakbekwaam team en kunnen ons daardoor flexibel opstellen naar de klant. We houden van duidelijkhei van afspraak is afspraak en onze communicatielijnen zijn kort. Het is mogelijk bij ons het praktijkdeel van je BBL opleiding tot vakbekwaam hovenier te volgen. Je werkt dagen per week bij ons en gaat dag per week naar school.


Bij ons doe je de praktijkervaring op en leer je vaardigheden en de school behandelt het theoriegedeelte van de opleiding.

Deze bakken zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Klein TuinDesign is een hoveniersbedrijf, werkzaam vanuit Barneveld. Uw hovenier met aanleg voor tuinontwerp. Moderne onderhoudsvrije tuin voor onder kap woning.


Het familiebedrijf staat namelijk garant voor vakmanschap en passie voor groen. Nog steeds is de tuin voor veel mensen dé plek voor ultieme ontspanning. Een groot gazon, een indrukwekkende vijver of sfeervolle bestrating?


Heeft u nog geen idee wat u met uw tuin aan moet.

En hoe u uw droom tuin kunt realiseren. Dan kunt u bij ons ook terecht voor een tuinontwerp. Inplantservice exclusief bij Kwekerij Klein. Service staat bij ons hoog in het vaandel. In samenwerking met deze hovenier bieden wij een inplantservice aan.


Vroeger was het uitbesteden van tuinwerkzaamheden uitsluitend weggelegd voor een kleine groep particulieren en zelfstandig ondernemers. Tegenwoordig is vrije tijd steeds belangrijker. Persoonlijk contact, volledige ontzorging, kwaliteit en vakmanschap staan centraal bij Frits Klene. Naast benoemde eigenschappen viel mij nog iets anders op wat ik niet vaak terug zie. Frits werkt erg netjes en bovendien stofvrij.


Wat uw wensen ook zijn, klein of groot, wij zorgen ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt. Ook voor zakelijke dienstverlening bent u bij ons aan het juiste adres. Ook kunt u bij ons terecht voor alle tuinmaterialen en beplanting. We staan voor duidelijke afspraken die we ook nakomen.


Altijd met persoonlijke aandacht van ons enthousiaste team vakbekwame hoveniers en stratenmakers. Hoveniersbedrijf Klijn, Klijn Hoveniers , Goudswaard.

Dick Klein is een echte vakman, heeft eerst een ontwerp gemaakt, hebben gezamenlijk ideeën uitgewisseld en toen kwam het definitief ontwerp. De uitvoering was niet makkelijk maar is heel doordacht en van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om het ontwerpen en aanleggen van een kleine tuin, smalle lange stadstuin, mediterrane of romantische tuin, welnesstuin, grote landelijke tuin, designtuin, exclusieve tuin, onderhoudsvriendelijke tuin, daktuin of bedrijfstuin.


Van GROOT tot klein : van elke tuin maken wij iets bijzonders! Wij zijn een Tuinkeur Gecertificeerd bedrijf! Hotfrog Internationale sites × Hotfrog Österreich.


Klein hoveniers Roelofarendsveen op Telefoonboek. Wij combineren onze kennis en ervaring met creativiteit. De kleine Tuinman denkt met u mee, maar houdt daarbij ook rekening met de uitvoerbaarheid van uw wensen en ideeën. Wij houden uw budget goed in de gaten en kijken naar uw tuin op de lange(re) termijn.


Met onze kennis en ervaring kunnen wij ons breed inzetten in het groen en infra werk. U kunt bij ons terecht voor nieuw aanleg of renovatie van u tuin, maar ook voor straatwerk, graaf of grondwerkzaamheden, onderhoud of boomverzorging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.