vrijdag 29 maart 2019

Mosschilderij

Mosschilderij

Mosschilderijen zijn onderhoudsvrij en zijn bijna overal op te hangen. Een mosschilderij brengt een goede sfeer en is goed voor de akoestiek. Stel online uw moswand of mosschilderij samen en bereken direct uw prijs. Een moswand is als een kunstwerk, er zijn er geen twee dezelfde.


Mosschilderij

Onze mos kunstwerken zijn gemaakt van 1 echte mossen en organische kenmerken. In ieder ontwerpgebie en in een groot aantal kleurencombinaties, kan groen worden gebruikt als neutrale kleur om elk decor op een onderscheidende manier te verbeteren. Wij kennen geen standaard in afmeting en randafwerking voor het mosschilderij. Wij vinden het belangrijk dat het mosschilderij qua afmeting past in uw ruimte. Ook een ronde, ovale of een traditionele rechte schilderijvorm is mogelijk.


Wees creatief en denk bijvoorbeeld aan een drieluik schilderij en afwerking met houtenlijst. Met een mosschilderij decoreer je iedere, willekeurige ruimte met een groen en duurzaam statement. Roets maakt de mooiste schilderijen van mos, uiteraard op maat en geheel naar jouw wens.


Mosschilderij

Net als een ‘echt’ schilderij. Als specialist maken wij de mooiste kunstwerken van mos. Compleet met frame en een design naar wens.


De frames zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende materialen: metaal, RVS, aluminium, naturescast en polystone. De variatie in vorm en formaat is groot. Moss, uitvinder van de moswand. Moswanden, moslogo’s, mosletters en mosschilderij en. We maken prachtige, duurzame mosobjecten voor onze klanten.


Vraag een gratis offerte aan! Het is een prachtig rustgevende wanddecoratie gemaakt van echt mos! Met dit mosschilderij fleur je iedere wand op. Het past in vrijwel elk interieur en is 1 onderhoudsvrij! Al onze moskunstwerken worden met de hand gemaakt en de mos wordt geniet met ca.


Geen idee is te gek voor een mosschilderij. Zoals hierboven al beschreven zijn er veel mogelijkheden om het mosschilderij een eigen uitstraling te geven welke past bij uw interieur of bedrijf. U hoeft een mosschilderij daarom niet meer vochtig te houden. We bieden verschillende formaten en mosverhoudingen. Onze mosschilderijen hebben een keuze in de samenstelling van bolmos en platmos en bolmos en platmos.


Hierdoor kan het ook opgehangen worden in een kamer met minder licht. Doordat het mos gemummificeerd is heeft het geen water en voeding nodig. Mos brengt groen in uw kantoor of bedrijf. Het geeft een gevoel van rust, verhoogt de sfeer en verbetert de akoestiek.


Door het gebruik van echte mossen heeft het bovendien een zeer natuurlijke uitstraling. De natuurlijk zachte structuur van het Rendier mos maakt dat dit schilderij van 60mm dik (50mm mos, 9mm ecoboard) geluidstrillingen in het midden- en hoog frequente. Roets is al jarenlang actief met het werken met mos. Door de vele projecten die we hebben afgeron hebben we inmiddels echt veel ervaring en verstand van zaken. Zo kunnen wij een hele wand met mos bekleden, maar we kunnen ook een mosschilderij maken, met een logo of mosletters.


Wij kunnen maken wat jij voor ogen hebt! Ik heb totaal geen groene vingers, dus neem niet al te veel van mij aan Je hebt ook plantenwanden, voornamelijk in kantoren. Deze lijken mij makkelijker zelf te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.