donderdag 7 maart 2019

Betonvloer frezen

Bestel diverse frezen en frezensets, eenvoudig bij HBM. Direct uit voorraad leverbaar. HBM-Machines online, bestel snel! Voor 22u besteld is morgen in huis!


De grootste collectie Elektrische multitools!

Find metaal frezen vandaag! Het is echter, in verband met de constructieve draagkracht van de te bewerken vloer lang niet altijd mogelijk om zomaar de zwaarste machine in te zetten. Pul Vloerbewerking is uw expert in het vlakken van betonvloeren door middel van frezen. Een oude of nieuwe vloer kunnen wij nauwkeurig vlakken om vervolgens egaal glad te schuren.


Met behulp van moderne meetappatuur kunnen wij exact bepalen waar de onregelmatigheden in de vloer zitten. Bij beton frezen worden enkele millimeters van je betonvloer geschraapt. Hoogte verschillen van meer dan mm.


Opruwen van te gladde ondergronden.

Frezen in beton muren en stenen muren. Verwijderen van kunststof en siergrindvloeren. Dagelijks zijn onze vakkrachten bezig met het zagen van sleuven en frezen van leidingen. Onze foto’s op de website geven u een juiste indruk van de diverse opdrachten.


Cementdek- en betonvloeren. Stofarm frezen is een voorbehandeling die wordt toegepast om beton-, cement- of asfaltvloeren geschikt te maken voor verdere afwerking. U kunt hierbij denken aan het verwijderen van een complete betonvloer of het verwijderen van beschadigde toplagen, lijmresten, epoxy lagen of coatings. Na het frezen in beton en het leggen van de vloerverwarming rest de afwerking.


Daarentegen worden de uitzettingsvoegen opengehouden zodat de betonvloer zich hierin kan uitzetten. De sleuven worden gevuld met cementpap. Pal bovenop aangelegde vloerverwarming komt de vloerbedekking te liggen. Betonvloer te hoog gestort? Is uw betonvloer milimeters of zelfs centimeters te hoog gestort?


Geen probleena bepaling van het nulpunt, frezen wij de vloer naar de gewenste hoogte. Wij kunnen kleine groeven in het vloeroppervlak van uw betonvloer frezen , zodat deze weer makkelijk en veilig begaanbaar is. Gelukkig is dit zeker en vast niet noodzakelijk, in tegendeel.


Het is immers aanzienlijk goedkoper om er voor te kiezen om de buisbanen van de traditionele vloerverwarming in te laten frezen in de bestaande vloer van je woning.

Dit is niet alleen op financieel vlak interessant, bovendien zorgt het ook voor veel minder overlast. Veel producten tegen mooie prijzen! Bekijk onze op=op uitverkoop. Specialistisch advies nodig? Met het frezen van beton halen we een laag(je) van een betonvloer met behulp van een freesmachine.


Dit kan variëren van enkele millimeters tot enkele centimeters. De specialist voor gepolijst beton, woonbeton, renovatie en onderhoud van beton vloeren , Bij Moru is uw betonvloer in gespecialiseerde handen. Het frezen van vloeren gebeurt stofarm d. Dit vindt plaats in een gesloten kap, zodat de omgeving niet belast wordt door wegspringende stukjes materiaal.


Tevens wordt er een stofafzuiging op aangesloten, zodat het zwevende stof wordt afgevoerd tijdens de freeswerkzaamheden. Of het nu gaat om (gewapend)beton, zandcementdekvloeren, metselwerk, asfalt, (natuur)steen, straatwerk, of andere verhardingen kunt u bij ons terecht! Afhankelijk van uw wensen kunnen wij elke betonvloer aanpassen tot een 1 passende oplossing voor uw specifieke behoefte. Wilt u anti-slip, stofvrij, extreem har of juist esthetisch een mooie uitstraling?


Wij helpen u graag om uw behoefte in kaart te brengen en uw betonvloer naar een niveau te brengen waar u jaren plezier van heeft. Sleuven met een maximale diepte van 5c€ per m 1. Hier wordt meestal een sleuvenzaag met betonbladen voor gebruikt, in combinatie met een stofzuiger. Je zaagt twee sneden tegelijk dus je moet het midden wel weg breken.


Dit is meestal zo gepiept met een hamer en beitel of een lichte breekhamer (kangoo).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.