donderdag 14 maart 2019

Koppensnellen prijs

Vlasman is de grondlegger van het hydraulisch koppensnellen. Met behulp van een hydraulische palenkraker wordt de bovenkant van betonnen funderingspalen of damwanden verwijderd tot een vooraf vastgestelde hoogte, waardoor de wapening vrijkomt. Deze techniek heeft Vlasman doorontwikkeld en geperfectioneerd tot een hoog niveau. Specialist in koppensnellen , voor een eerlijke prijs.


Hoewel een paal er aan de buitenkant hetzelfde uitziet, is de wapening in het beton een heel ander verhaal. Met de gesteldheid van de bodem in Nederland zijn palen nodig om de constructie te kunnen dragen. Wij bieden hiervoor een eerlijke prijs en zullen die duidelijk communiceren. Ons starttarief is 1euro.


Een deel van de werkzaamheden zullen we voor dat bedrag kunnen uitvoeren. Voor omvangrijkere klussen, waar koppensnellen vaak onder valt, zullen we uiteraard wel op een hoger tarief uitkomen. Indien niet aan deze voorwaarden kan worden voldaan, dienen de palen tegen meerkosten handmatig te worden gesnel waarbij het puin niet wordt opgeruimd en afgevoerd.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Dit voeren wij handmatig of hydraulisch voor u uit. Voor de uitvoering mag u rekenen op onze ervaren koppensnellers die als geen ander hun vak verstaan. Dankzij onze ruime kennis en hoogwaardige techniek vormt ons werk een solide basis voor uw fundering.


Dit noemt men koppensnellen. Het vrijkomende puin wordt afgevoerd. Na deze korte uitleg van de belangrijkste typen paalfunderingen zal hierna een kostenramingsmethode voor het ramen van geheide be-tonnen paalfunderingen worden behandeld. Dit type paalfunderin-gen wordt in Nederland het meest toegepast.


Om die reden worden palen aangepast aan de bodemgesteldheid en het eindproduct. Koppensnellen , een vak apart. Zo gezegd en aangezien het nog lang licht was en het vlak bij de vestiging op het industrieterrein zelf was konden ze de klus die avond gelijk uitvoeren. De prijs was redelijk en de service uitmuntend. Die avond hebben ze met twee grote machines het koppensnellen heipalen netjes en bijna geluidloos uitgevoerd.


Benieuwd naar de kosten om asbest te verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt. Bij het koppensnellen verwijderen we de gewenste hoeveelheid van de betonpaal, zodat het ijzer van de betonpaal voor de verbinding met de fundering gebruikt kan worden.


Wij kunnen alle maten palen snellen. De palen worden allemaal met een snelband gesnel om een vlak snelbeeld te krijgen. Het bedrijf richtte zich toen op traditioneel koppensnellen.


Bij “ koppensnellen ” moet u denken aan het verwijderen van de bovenste top van alle soorten fundatie- of heipalen zodat het betonijzer (ofwel de wapening) vrij komt, en hierop verder gebouwd kan worden. Op het gebied van “ koppensnellen ” (of palenkraken) heeft Hein Heun Sloopwerken B. Vakkundig koppensnellen in Noord-Brabant. Het koppensnellen van heipalen en boorpalen gebeurde jaar geleden nog met de hamer en beitel. Tegenwoordig gebruiken we pneumatische luchthamers of zelfs volledig hydraulische krakers. Welke techniek we ook gebruiken, v. De Lepper Betonpalenkrakersbedrijf kort de palen zonder de wapening te.


Koppensnellen prijs

Bij paalfunderingen is het gangbaar om met prefab betonnen palen te heien. IVN Betonboringen is al jaren gespecialiseerd in handmatig koppensnellen. Er zijn nog altijd veel palen die niet hydraulisch gekopt kunnen worden, omdat er teveel kopwapening in zit of dat de palen te dicht op elkaar staan.


IVN betonboringen kan eventueel ook de palen voor u kraken inclusief opruimen en afvoeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.