woensdag 6 maart 2019

Carports en overkappingen

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Zelfbouw Douglas Overkapping. Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten.


Bekijk hier de prijslijsten van onze overkappingen en carports. Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag nu uw vrijblijvende prijsofferte aan. BAUHAUS is jouw bouwcentrum voor huis, tuin en werkplaats. Westerzon produceert aluminium en stalen carports en overkappingen.


De aluminium en stalen carports van Westerzon zijn leverbaar in diverse varianten. Wij ontwerpen en bouwen unieke carports op maat. Ook hebben wij een aantal standaard carports in ons assortiment.


Wij bouwen ook alle houten carports op maat.

Aluminium carports garanderen tevens de veiligheid van uw auto. Bescherm je auto tegen regen, sneeuw, verschroeiende hitte en onweer onder een aluminium carport. Daarnaast hoeft u met een carport geen ijs meer te krabben in de winter.


Bij Azalp vindt u carports in allerlei soorten en formaten. Houten garage van Scandinavisch kwaliteitsvuren. Een carport beschermt uw auto tegen al deze invloeden.


Uw carport moet natuurlijk aan uw wensen voldoen. Voor elk budget, en elke tuin! We gebruiken alleen de beste materialen voor onze carports.


Er zijn legio aan mogelijkheden, bijvoorbeeld een houten overkapping , een carport met een glazen dak of een hangende carport die maar aan een zeide op de grond staat. Door je goed te verdiepen in de mogelijkheden van een carport of overkapping kan je goed bepalen welke bij je huis past en wat je zelf natuurlijk mooi vindt. Veel autobezitters denken dat een volledig afgesloten ruimte de beste beschutting en bescherming biedt. Carports - Een prachtig alternatief voor uw garage.


Maar dat is een misverstand. In een afgesloten ruimte kan het vocht niet weg waardoor dampvorming ontstaat.

Zo krijgt roestvorming vrij spel. Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zetten onze verdelers van carports en overkappingen hun deuren open! Aan deze pagina wordt gewerkt, klik snel nog eens langs. Kies tussen een losstaande carport of als aanbouw tegen je woning. Geef je auto een dak boven het hoofd!


Laat je terras niet onbeschermd tegen regen, hagel, zon en viezigheid. Hier vind je inspiratie en ideeën, handleidingen, tips en tricks over carports en terrasoverkappingen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Veranda’s kunnen ook als carport dienen, of andersom. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. In de maanden dat het wat minder goed weer is, dient het vaak als bescherming van de auto en als de zon komt, is het veranda en moet de auto even elders onderdak zien te vinden. Cendic is een ambachtelijk bedrijf ontstaan uit passie voor hout. Cendic levert op wens van de klant diverse carports , overkappingen en toebehoren.


Een stijlvolle carport vormt het verlengstuk van uw woning of bedrijfspand. In onze eigentijdse ontwerpen houden wij rekening met de esthetische meerwaarde van de carport. U bent verzekerd van een stijlvolle afwerking, met oog voor het kleinste detail.


Ongeacht het type overkapping dat u zoekt, het is vaak wenselijk om te kiezen voor een stijl die past bij de woning. Op die manier kunt u een mooi geheel creëren. Ons assortiment overkappingen en veranda’s Ons uitgebreide assortiment overkappingen en veranda’s biedt u de keuze uit heel veel verschillende modellen, afmetingen en houtsoorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.