dinsdag 19 maart 2019

Bromvliegen in huis bestrijden

Bromvliegen in huis bestrijden

Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op. Gratis en vrijblijvende offerte. Huizen met korting tot. Als je ziekte wilt voorkomen, kun je dus maar beter beginnen met vliegen bestrijden ! Vliegenbestrijding is nuttig.


Daarom hierbij een aantal tips om vliegen te bestrijden en een vliegenplaag buiten je huis te houden… 1. Beestjes Kwijt weet alles over het ontstaan, de bestrijding en de kosten. Maak je huis regelmatig schoon en leef hygiënisch. Het betreft een houten huis van bijna 1jaar oud en we wonen in Noord-Zweden. Het zijn zwarte vliegen met een wat bruin kontje, zal ik maar zeggen.


Ze zijn bij de ramen te vinden, vooral bij zonnig weer. A Common green bottle fly close up, macro Lucilia sericata fly, sitting on a leaf of a waterlily in a pond. De naam clustervlieg komt vooral door het gedrag dat je ziet. Ze worden in grote groepen in huizen en panden gevonden. Eigenlijk is het gewoon een soort bromvlieg.


Waarom de dieren zich zo massaal in een huis verzamelen? De bromvliegen willen overwinteren op een koele, donkere plek. TIPS OM VLIEGEN TE BESTRIJDEN.


Huis -, tuin- en keukenadviezen ter bestrijding van vliegen. Kijk vooral naar de eerste tip bij GFT-container. HUIS -, TUIN- EN KEUKENMIDDELTJES OM VLIEGEN TE BESTRIJDEN.


Methoden om vliegen te bestrijden worden besproken op hun werkzaamheid. Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis ! Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van vliegen. Maar niet zo veel en ook niet van die slome, daar moet je flink je best voor doen om die te pakken te krijgen. Wij hebben ook met enige regelmaat vliegen in huis.


Zijn overigens ook geen bromvliegen maar van die kleinere, tot echt hele kleintjes. Het belangrijkste is hygiënische omstandigheden te creëren in je huis en vooral in de keuken. Laat de afwas niet staan, kuis je werkbla leeg je vuilbakken regelmatig en laat geen voedsel achter in de open lucht. Knoflook, knoflook, Knoflook. Azijn is misschien wel één van de meest gebruikte huis -, tuin- en keukenmiddeltjes om fruitvliegjes te bestrijden.


Je kunt azijn op dezelfde manier gebruiken als honing. Giet het dus in een schaaltje en span hier huishoudfolie overheen. Er zijn echter dingen die je kunt ondernemen om minder vliegen in je huis te hebben. Raak vliegen in je huis kwijt door vallen te zetten, insecticiden te gebruiken, natuurlijke afweermiddelen zoals etherische olie en kruiden te proberen en plekken waar vliegen graag eten en broeden goed schoon te houden. Al is het bijna niet te voorkomen dat vliegen het huis in komen, toch zijn er genoeg dingen die je kunt doen om je huis zo onaantrekkelijk mogelijk voor ze te maken.


Het komt in grote lijnen neer op schoon, netjes en fris houden van huis en tuin. Het is soms even wat werk, maar een schoon huis is aan de andere kant ook wel zo fijn! Ze zien er eng uit, maar duizendpoten doen meestal geen kwaad. Integendeel, ze consumeren met plezier een heleboel concurrerend ongedierte, zoals zilvervisjes, vliegen- en muggenlarven, kakkerlakken en kruisspinnen.


Ziet u duizendpoten in uw huis , dan is dat een teken dat er waarschijnlijk andersoortig ongedierte in uw huis zit. Bestrijden van de fruitvlieg in huis ! Als je de bron uit je huis hebt verwijderd die fruitvliegen aantrekt, dan ben je in een mum van tijd van de fruitvliegjes verlost. Vind je de bron niet, dan zul je handmatig fruitvliegjes moeten bestrijden … Een elektrische vliegenmepper rond wapperen is een optie, maar dat kost tijd en moeite. Klustervliegen in huis op zolder of kamers. In het najaar gaan deze vliegen zich klusteren en op zoek naar een overwinteringsplaats.


Dat kan zijn in holle ruimtes als een spouwmuur, onder de pannen, maar ook ruimtes in huis zoals zolders of kamers klusteren deze vliegen zich. Lees ons artikel voor vliegen in je huis te bestrijden. Hoe vliegen bestrijden in de tuin? Een vlieg kan tot dagen oud worden.


Ze verspreiden hun geur- en lokstoffen die nieuwe vliegen aantrekken. Rustig afwachten op hun dood is dus geen optie. Eerst en vooral dien je de plaats waar de vliegen hun eitjes leggen, op te zoeken en te verwijderen.


Nu wordt het hier een stuk kouder als in NL,maar ik merk dat als het warm wordt in de kamer (wij hebben er voornamelijk last van op de slaapkamers)dan komen ze tevoorschijn. Ok het dood in de container ook de vliegen in huis. Maar, nu heb ik heel me keuken op de kop gehad en zie overal maden.


Lig geen rotten eten vlees of dieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.