vrijdag 15 maart 2019

Drieweg kogelkraan

Gegarandeerd de laagste prijsgarantie. Vandaag besteld = morgen in huis! Geen last van overstromingen. Groot assortiment terugslagkleppen. De terugslagkleppen specialist: Leidingshop.


Kranen van RVS, Messing en Gietijzer.

Van hele badkamer tot onderdeel. De reguliere handbediende tweeweg kogelkraan is waarschijnlijk het meest eenvoudige afsluitmechanisme uit de pneumatiek. De drieweg variant is daar een simpele variatie op. Een tweeweg kraan kent twee standen, open en dicht.


Dit is bij een 3-weg kogelkraan net iets complexer, maar in de basis is het principe hetzelfde. Elektrische kogelkranen worden gebruikt om de stroming van vloeistoffen of gassen in een leidingsysteem elektrisch te regelen. Hier vindt u het overzicht van 3-weg.


De kogel van de weg kogelkraan is vervaardigd uit massief, messing materiaal en is hard verchroom waardoor de weg kogelkraan voorzien is van een lange levensduur.

De behuizing bestaat uit persmessing en is tevens hard verchroomd. Weg kogelkranen zijn de meest gangbare afsluiters op de markt. Bekijk ons assortiment kogelkraan in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Beste ik heb een drieweg kogelkraan nodig met driemaal 1schroefdraad.


Mag ik van U een gunstige prijs ontvangen? Klik op de foto van de gewenste categorie om alle producten en artikelen in deze categorie vrijblijvend te bekijken. U kunt altijd geheel vrijblijvend op de knop. ERIKS levert 1-, 2- en 3-delige kogelkranen met draad-, las- of flensaansluiting van diverse gerenommeerde fabrikanten.


Dankzij dit brede productassortiment hebben wij een geschikte kogelkraan voor elk specifiek marktsegment en voor vrijwel elke applicatie. Voor een kogelkraan , tyleen of pcv druk leiding, koppelingen en andere accessoires zoals een terugslagklep of schuifafsluiter bent u bij WitWay. Koop voordelig online de kogelkraan die uw voorkeur geniet en bestel vandaag nog! Drieweg-kogelkraan boring. Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7. A2KOI is dé koi- en vijverwinkel van de Benelux.


Kom langs in onze showroom te Kerkdriel of vindt de beste deals in onze webshop! Messing drieweg kogelkraan Ons assortiment drieweg kogelkranen zijn voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket.

De producten zijn vervaardigd van hoogwaardig messing behuizing en zijn veelzijdig in hun toepassingen. Zamro is samengegaan met ERIKS! We verwelkomen onze zakelijke klanten. Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.


Kogelafsluiters, ook wel kogelkranen genoem hebben een inwendige kogel met een boring die met een hendel bediend kan worden. U profiteert van zeer scherpe prijzen en uw bestelling wordt doorgaans de volgende dag al.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.