dinsdag 26 maart 2019

Betonplaten met tegelmotief

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Neem nu contact op voor een scherpe offerte! Betonplaten en Stelconplaten uit voorraad leverbaar. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze betonplaten wegen 2kg per stuk.

De getoonde prijs geldt bij afname van volle vrachten. Als u geen volle vracht afneemt, dan worden ondervrachtkosten in rekening gebracht. Bij een tegelmotief vloer, terras of oprijlaan, wordt het beton tijdens het uithardingsproces afgewerkt.


Vervolgens maken wij alles schoon, en voorzien wij het tegelmotief met onze sealer of met een impregneer. U kunt tevens kiezen uit een aantal kleuren waar wij mee werken. Een tegelmotief en een kristalmotief behoren eveneens tot de mogelijkheden.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor betonplaten met steenmotief.

Info over betonplaten met steenmotief. Resultaten van zoekmachines! Tevens zijn betonplaten te combineren met keerwanden, silowanden, megablokken, multi blokken en nature blokken voor het maken van een sleufsilo. De voorbereiding op het leggen van betonplaten vergt enige kennis. De variant in combinatie met een onderplaat met motief noemen we een ” semi luxe houten schutting” met platen noemen we dit ” luxe hout” De platen zijn verkrijgbaar in combinatie met WPC, hardhouten en geimpregneerde tuinschermen.


Deze ronde betonplaat zorgt voor een toog effect aan uw schutting. Met puntdraden boven schutting. De palen lopen dan door boven de beton schutting waardoor er dan puntdraden lopen over de gehele lengte. Met puntdraden boven de schutting, zoals bij puntdraden. Echter zit er nog een knik in de betonpaal.


De betonplaten met stroeve toplaag zijn geschikt voor terreinen waar veel gelopen of gereden wordt. De stroeve toplaag zorgt ervoor dat mensen maar ook dieren (bij een boerderij) niet uitglijden. Doordat wij al jaar lang intensief actief zijn in de betonplaten markt, hebben wij veel specifieke productkennis. Daarnaast werken wij met meer dan fabrieken samen zodat u nooit teveel betaald voor bijvoorbeeld transport.


In Rijssen is een bestaand oprit van klinkers vervangen door een betonnen oprit met tegelmotief.

De vloer is uitgevoerd in een antracietkleur met een licht grijze. Verwijderen is net zo eenvoudig als leggen. Roostergoten en putten zorgen een goede afwatering.


Gestort betonnen voetpad met tegelmotief Op de oude verbindingsweg tussen Renesse en Scharendijke lopen in de zomer veel toeristen van en naar het strand. Omdat dit een onveilige situatie oplevert, heeft de gemeente er voor gekozen een voetpad aan te leggen. Wandpanelen met tegelmotief Dumalock is de eerste doe-het-zelftegel in paneelvorm. Het aansluitsysteem is volkomen uniek en gepatenteerd.


De unieke wandpanelen in tegelmotief zijn immers langs alle kanten verbindbaar en de tegelvoegen zijn in het paneel gefreesd. Kavelpadplaten met stroeve afwerking. Deze kavelpad betonplaten worden vervaardigd in een hoge betonkwaliteit, met dubbel wapeningsnet en in extra dikte.


De randen van de kavelpadplaten zijn afgerond en het oppervlak is voldoende stroef. De formaten zorgen ervoor dat terreinen en paden in een mum van tijd gebruiksklaar zijn. Naast de verschillende toplagen, biedt Zwaagstra Beton B. Bij een betonplaat met vellingkant zijn de randen van de plaat afgeschuind.


Hierdoor beschadigt de rand van de platen niet. Bij betonplaten met een hoekran is de rand van de plaat voorzien van een stalen rand. De betonplaat kan met stalen hoekrand of zonder stalen hoekrand geleverd worden.


Detail gebezemde industieplaat 200x200cm. Bovenstaande foto laat zien welke wapening in de betonplaat gestopt wordt. Hier gaat het om een constructieve wapening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.