woensdag 6 maart 2019

Brandweerslang koppeling

Vind gebruikte Koppeling gratis en snel via Onderdelenzoeker. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken. Aluminium storz koppelingen , verloopkoppelingen en blindkappen.


In Nederland wordt gewerkt met Storz koppelingen. Brandweerslang Triton 20m NGeel.

Storz koppelingen zijn degelijk en gebruiksvriendelijk daarnaast is het mogelijk om snel brandslangen door te koppelen. Alle rechten voorbehouden. Hiermee is de brandslang op rol goed toepasbaar bij de industrie, bouw, offshore en raffinaderijen.


Vanwege de verschillende NOK afmetingen en verschillende lengtes is er voor u altijd een product bij wat bij uw eisen past. Van tot duims, voorzien van storz of dsp koppeling. JavaScript seems to be disabled in your browser.


Winkelwagen (artikelen) Koppelingen voor brandweerslang. In verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Haperingen of mankementen mogen niet voorkomen. Uw periodieke, preventieve controle zorgt ervoor dat de brandweerslangen en koppelingen in uitstekende conditie verkeren. Daarom Mees van den Brink Bij Mees van den Brink koopt u betrouwbare brandweerslangen voor een parate brandweer. Met de ervaring en kennis van ruim jaar op dit vakgebied is deze webshop zorgvuldig en met kwalitatief hoogwaardige producten samengesteld.


NBR rubberen brandweerslang met slijtvaste laag. De buitenzijde van de brandweerslang is voorzien van een hoogwaardige synthetische buitenlaag. Licht materiaal, dun wandig, door vulkanisatieverbonden met het polyester.


Ideale slangen voor Storz koppelingen. Kunststof insteekkoppelingen. Plat oprolbare PVC slang voor. Bestel online of kom langs! Wildkamp helpt u graag verder! Mooie brandweerslang koppeling.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Een Storz koppeling is bedoeld om slangen met elkaar te verbinden.

De Storz koppeling is een hoogwaardig en sterk product die v ooral in de industriële en brandweer sector gebruikt wordt. Daarnaast is de Storz koppeling ook uitermate geschikt voor particulieredoeleinden. Echter heeft Leimbach in zijn leveringsprogramma snelkoppelingen voor hydrauliek.


Maar daar kan natuurlijk ook water doorheen. Cardan koppelingen worden voornamelijk in de agrarische sector en GWW gebruikt. Deze zware stalen gegalvaniseerde koppelingen zijn gemakkelijk in het gebruik en kunnen wel een stootje hebben. Bauer koppelingen zijn zeer robuust te noemen. Voor het bestrijden van een brand zijn goed werkende brandweerslangen zeer doeltreffende blusmiddelen met een direct continue toevoer van bluswater.


Leverbaar met diverse koppelingen. De slang heeft een lengte van meter en heeft een PVC bovenlaag waardoor de slang beschermd wordt van beschadigingen. De aansluitingen van de slang zijn gemaakt van stevig aluminium en de maximale druk is bar. Dankzij de storz koppelingen , kan de slang aangesloten worden op een andere slang. Bekende en veel gebruikte merken zijn: Aspira brandslang - brandweerslang , NN brandslang - brandweerslang en Storz brandslang - brandweerslang.


De koppelingen zijn voorzien van DIN en ISO keur en hebben een maximale werkdruk van bar. De brandslangen zijn leverbaar met diverse koppelingen en verkrijgbaar in verschillende lengtematen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.