donderdag 14 maart 2019

Zelf serre aanbouwen

Bouw zeker met BouwGarant, gediplomeerd en betrouwbaar vakmanschap. Kies voor de zekerheid van BouwGarant. Zoek welke aannemer is aangesloten bij BouwGarant. Groot aanbod tuinartikelen online!


Veel mensen willen graag een serre. Hoe kun je zelf een serre bouwen bij je huis?

Waar moet je zoal op letten? Hoe zit het bijvoorbeeld met de vergunning? En kun je zelf een serre bouwen, of het beter laten doen? Een serre is een aanbouw bij een huis op de begaande grond. Doorgaans is een serre gemaakt van glas.


De kosten voor het zelf bouwen van je serre. Als je zelf een serre bouwt kan je uitgaan van een prijs van rond de €5per vierkante meter. Dat is inclusief de materialen en de fundering.

De grootste uitgave die je zal hebben is de fundering en het is niet verstandig hier te proberen op te bezuinigen. Wat zijn de voordelen van een serre ? Zelf een serre maken is zoals ik al zei een behoorlijk risicovol project. Dit is ook één van de constructies die ik niet zelf heb gedaan maar heb laten doen.


Ik ben nu van mening dat het laten maken van een serre één van mijn beste beslissingen was. Hierdoor vallen de kosten hoger uit. Deze aanbouw ziet er uit alsof hij er altijd al was. Met een eenvoudige vierkante vorm gebouwd rondom een frame van hout en bedekt met stenen die overeenkomen met de rest van het huis.


Ook zien we in deze aanbouw een grote inbouwkast. Ook een slim idee… je aanbouw gebruiken voor extra opslagruimte. De serre aanbouw zonder vergunning is ook mogelijk omdat deze aan dezelfde vergunningsvrije criteria kan voldoen als een normale aanbouw of serre. We gaan kijken wat de mogelijkheden zijn hiervan en van alle tussenvormen. Twee ervaringen vragen erom om hier genoemd te worden.


Dit houdt in dat de serre voldoet aan alle Europese bouwnormen. In onze webwinkel stelt u zelf uw ideale glazen serre samen, zodat deze voldoet aan al uw woonwensen. Door een serre aanbouw geniet je meer en voeg je veel meerwaarde aan je woning toe.


Bekijk de serre prijzen voor kopen en stappenplan voor maken van de lichte m². Door het aanbouwen van een serre realiseer je fijne en waardevolle m² woonruimte.

Koop en Verkoop alles voor je Doe-het- zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een. Door middel van een serre aanbouw wordt immers een waardevermeerdering doorgevoerd van je woning waardoor ze over een hogere aankoopprijs zal beschikken op de woningmarkt. Serres: Scherpste prijs van NL. Je kan de werken van A tot Z zelf uitvoeren of je kan ervoor kiezen om samen te werken met een professionele serrebouwer.


Wil je de serre volledig zelf bouwen, dan kan dat via een standaard doe-het- zelf pakket dat verkrijgbaar is in verschillende standaard formaten en kleuren. Hiermee ben je dus wel enigszins beperkt in keuze. Met Solundo kunt u eenvoudig zelf uw serre bouwen.


Klik hier voor meer informatie over serre. Bij de uitbreiding van de woning twijfelen de meesten tussen een aanbouw of een serre. Beide hebben hun specifieke voor- en nadelen. In dit artikel worden de belangrijkste verschillen op een rijtje gezet.


Verschil tussen een Aanbouw en serre. Het grootste verschil tussen een aanbouw en een serre is de aanwezigheid van ramen. U kunt het zo groot en luxe maken als u zelf wilt.


Maar zelfs een kleine serre levert al een flink stuk extra woongenot op. Naast andere werkzaamheden is het realiseren van een serre aanbouw onze primaire hoofdtaak. Uw huis uitbreiden met een serre ? Scheelt je heel veel in uurloon, maar bedenk wel dat je zelf het inzicht moet hebben en vooral onderschat de tijd niet die het je kost.


Richt de serre in als woon- of eetkamer of maak er een studeerkamer voor de kinderen van. De termen serre , tuinkamer en uitbouw liggen bij Alruco dicht bij elkaar. Wij zijn erg tevreden over het verloop van het werk en over de serre zelf. Daar zullen we zeker veel plezier van gaan hebben. Dank aan alle medewerkers!


Vraag direct online uw korting aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.