vrijdag 15 maart 2019

Klimop kopen intratuin

Kwaliteit voor lage prijs. Grootste aanbod Tuinplanten. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.


Klimop is een zelfhechtende klimmer die geen steun nodig heeft om tegen een muur of schutting te klimmen.

Omdat hij wintergroen is zorgt hij hele jaar voor kleur in de tuin. Klimop kan ook zelf dienen als schutting: als je grootbladige klimop door een stalen hekwerk vlecht, heb je in een mum van tijd een oersterke en groene afscherming! Wist je dat klimplanten echt niet moeilijk zijn?


Daarnaast fleuren ze die saaie muur of schutting enorm op! Wij kunnen geen reden bedenken om ze niet in je tuin te hebben. Beste meneer Hulsbosch, klimop heeft een veel dichtere structuur dan een wingerd. De wingerd wordt niet gelijk overgroeit maar zal wel steeds minder zichtbaar worden.


Als je niet wilt dat de klimop verder groeit kan je de klimmer eenvoudig snoeien of bijknippen!

Let op dat een zelfhechtende klimplant niet over glas of kozijnen groeit, want daar krijg je hem maar moeilijk vanaf. Er zijn speciale klimrekken te koop voor klimplanten. Kijk rond en laat je inspireren, op de website of in een van onze winkels. Intratuin heeft de mooiste planten voor je tuin klaarstaan. Niet elke tuinplant is geschikt voor iedere tuin.


Sommige tuinplanten willen bijvoorbeeld graag een kleigron andere tuinplanten doen het het best op zand. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Afscheidingen en hekwerken worden echt dicht maar ook kleurrijk! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap. Lees hier meer over: soorten klimop en het planten van klimop. Hoeveel planten u per strekkende meter bestelt, ziet u bij de aanvullende informatie van de betreffende plant.


Hedera kopen bij Directplant. Wanneer de klimop langer dan meter wordt, vormt hij bloemen. Aan nieuwe takken komen dan geen hechtwortels meer en er komen bessen aan de plant. Vogels zijn hier gek op, maar voor mensen zijn ze giftig!


Als je de klimop regelmatig snoeit, komen er ook geen bessen aan. Tip: zet lange takken van de klimop vast met tentharingen in de grond.

De gaaspanelen kun je direct bij ons bestellen. Voor een sprookjesachtige sfeer in je tuin kun je er ook voor kiezen klimop tegen een oude boom te laten groeien. Een hedera staat ook wel bekend als klimop. Het is een groenblijvende, klimmende plant.


De hedera planten worden veel gebruikt om in een gaas schutting te laten klimmen. Deze gaas schutting dient als klimhulp voor de hedera planten. De gaas schutting wordt door de snelgroeiende hedera planten in een mum van tijd bedekt.


Door zijn stoere stammen en de eigenschap dat hij tegen een stootje kan is hij perfect voor een drukke omgeving. Zet de Drakenbloedboom op een lichte plaats (in de zon mag) en hij zal je niet teleurstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.