woensdag 20 maart 2019

Klassiek tuinhuis

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Naar wens gemonteerd door vakmensen. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten.


Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!

Onze klassieke tuinhuizen hebben een warme, tijdloze uitstraling. Bij klassieke tuinhuizen denkt men vaak aan romantiek en sfeer. Onze tuinhuizen en blokhutten met klassieke uitstraling voldoen aan deze verwachtingen.


Ramen en deuren met roedes, piramidedaken met mooie dakversieringen en hoekverbindingen met diamantkoppen dragen hieraan bij. In ons assortiment zitten klassieke tuinhuizen met allerlei afmetingen. Deze klassieke houten blokhutten kunnen gebruikt worden als sfeervol verlengstuk van uw woonhuis, als opbergplaats voor tuinmeubelen of als relaxruimte. Met een tuinhuis voorzien van een klassiek dak creëert u veel praktische bergruimte in de tuin.


Het tuinhuis is uiteraard ook te gebruiken extra leefruimte, werkplek of misschien zelfs als gastenverblijf. Wat uw plannen ook zijn, een tuinhuis is een waardevolle investering.

KLASSIEKE TUINHUIZEN Kiest u voor een klassiek tuinhuis , dan bent u zeker van jarenlang tijdloos genot. Woodstar presenteert u enkele klassieke schoonheden die het opbergen vergemakkelijken en de aanblik van uw tuin opwaarderen. Klassiek tuinhuis of eerder modern? Wij hebben zeker en vast wat u zoekt! Deze eikenhouten schuren worden geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt.


Met een klassiek tuinhuis van Briers Outdoor Life kiest u voor een traditionele en vaste waarde om uw tuin op te waarderen. Tuinhuis en blokhut met zadeldak. Het zadeldak is wellicht één van de meest typerende kenmerken. Hieronder een poëtische ontboezeming (met dank) van een passant welke een middag in een door ons gemaakt en geplaatst tuinhuis boven het water verbleef.


Wat is prettiger dan in een mooi huisje te zijn, te mijmeren, je gedachten te laten gaan. Te genieten van landschap, tuin, park, gezelschap. Daar hebben we verschillende argumenten voor: ten eerste de afwerking. We vervaardigen onze tuinhuisjes volgens het blokhutsysteem, dat wil zeggen met een dubbele frezing.


Op die manier worden wind en zelfs slagregens heel efficiënt buiten gehouden. Een houten tuinhuis van de beste kwaliteit. Wanneer u op zoek bent naar een stevig tuinhuis van Belgische makelij, en met de beste kwaliteit, dan bent u aan het juiste adres! Wilt u een nieuwe tuinhuis?


Wij realiseren uw droom tuinhuis! Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf.

U krijgt direct een bevestiging. Ons expo terrein is gelegen te Rekkem (Menen) in de regio van Kortrijk, Wevelgem, Moeskroen en Wervik. Een klassiek tuinhuis ziet er exact uit zoals velen zich een tuinhuisje voorstellen.


Het klassieke tuinhuisgamma van Grandcasa is tevens de basis voor het maatwerkprogramma. Dit komt doordat de keuze van uitvoeringswijze van een tuinhuis met zadeldak zeer gevarieerd is. Halfopen tuinhuizen zijn eerder gesloten tuinhuizen , maar dan met een lounge of afdak aan gebouwd. Een volledig open tuinhuis ziet er zeer mooi uit en is perfect in te kleden als gezellige leefruimte buiten, al kan een halfopen tuinhuis ook zeer handig kan zijn. Zo kunt u van het gesloten gedeelte een werkplaats of opbergruimte maken.


Liefhebber van tijdloos, ga dan voor een klassiek ontwerp. Bij Tuinbeurs Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos en kunt u voor de meest uiteenlopende afmetingen terecht. Iedere klassieke houtbouw schuur met zadeldak wordt bij Tuinbeurs Nederland op maat gemaakt.


Kunnen rustieke materialen je wel bekoren en zie je de Engelse stijl graag? Dan is de luxueuze uitstraling van een klassiek tuinhuis volledig wat je zoekt. Werk met glazen schuifwanden om dat buitengevoel toch te behouden, maar gezellig afgeschermd binnen te genieten. Of je laat de plaatsing van je tuinhuis aan onze specialisten over. De keuze ligt volledig bij jou!


Dat doen we vanuit een eigen werkplaats, met een eigen showroom en met de mogelijkheid ook om bij u langs te komen. Want een klassieke veranda is en blijft vooral toch een maatwerk veranda. Ontdek de grote variatie in aanbod. Hier vind je ongetwijfeld een tuinhuis die past bij jouw tuin.


Van klassieke tot moderne, cottage tuinhuizen tot tuinhuizen met overkapping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.