dinsdag 5 maart 2019

Vlooien hond

Heeft je hond last van vlooien? Deze anti- vlooien producten beschermen tegen vlooien. Nu extra voordelig te bestellen bij zooplus. Groot aanbod middelen tegen vlooien teken!


Alle bekende merken op voorraad. Vandaag bestel morgen in huis! Bestel al jouw hondenbenodigdheden bij Discount4Pets - Dé online dierenspecialist. Alles op voorraa snel geleverd. Met een speciaal vlooienkammetje zijn vlooien en vlooienpoepjes uitstekend op te sporen.


Het is een misverstand dat een vlooienbesmetting iets met hygiëne te maken zou hebben. Elke hond kan vlooien krijgen! Hoe loopt een hond vlooien op? De meeste mensen denken nog steeds dat vlooien overspringen van het ene naar het andere dier.


Preventie van vlooien bij honden. Om besmetting met vlooien te voorkomen, kun je de hond profylactisch behandelen met verschillende medicijnen van de dierenarts. Hiervoor zijn verschillende vormen beschikbaar, zoals spot-on preparaten, tabletten en halsbanden, elk met verschillende werkingsmodi en duur. Het kan altijd gebeuren: de hond heeft een teek of last van vlooien.


Dit is vervelend voor de hond en je wilt er natuurlijk snel wat aan doen. Gelukkig zijn er veel verschillende producten waarmee je jouw trouwe viervoeter niet alleen kunt behandelen, maar ook kunt beschermen. Geef uw hond elke ochtend een beker karnemelk te drinken, hij vindt het heerlijk, maar zijn huid is niet meer aantrekkelijk voor de vlooien. Echt het helpt, ik doe het nu een half jaar en de vlooienallergie van mijn hond is over, geen vlo meer te bekennen. U moet zo bedenken als uw hond zich op een plek niet comfortabel voelt, dan zullen ook vlooien zich niet vermenigvuldigen op zulk een plek.


Voor een goed aanpak is zowel behandeling van de vlooien op de hond als de aanpak van de zich ontwikkelende stadia in de omgeving van groot belang. Vlooien komen zeer veel bij de hond. Honden hebben meestal kattenvlooien bij zich. Meestal hebben de baasjes niet door dat hun hond vlooien bij zich draagt. Zelfs een zware besmetting kan ongemerkt blijven!


Sommige honden ontwikkelen een vlooienallergie en krijgen last van hele erge jeuk. Niet alleen de vlooienbeet is een zorg voor je hond. Via besmette vlooien kan de hond lintwormen oplopen, wat zijn gezondheid ernstig in gevaar kan brengen. Maar hoe komt het nu, dat je hond de vlo tegenkomt en mee naar huis neemt? Dat ‘vieze’ honden vlooien aantrekken, is een hardnekkige fabel.


Vlooien hond

Je hond kun je afhankelijk van het type product maandelijks of halfjaarlijks ontvlooien om de vlooien preventief te voorkomen. Een pipet breng je meestal maandelijks aan in de nek van je hond. Een halsband tegen vlooien gaat langer mee, circa tot maanden. Als je pech hebt, ontwikkelt je hond , na een paar keer gebeten te zijn door vlooien , een vlooien allergie. Een hond die allergisch is voor vlooien kan door een beet niet alleen een klein bultje, maar ook een jeukende uitslag over het hele lichaam krijgen.


Indien deze ontbreken maken vlooien geen schijn van kans zich te ontwikkelen. Een veel voorkomend probleem bij huisdieren is de aanwezigheid van vlooien. Circa van de vlooien bij hond en kat zijn kattenvlooien. Dit zijn kleine, bruine, zijdelings afgeplatte diertjes die vaak leiden tot heftige jeuk en krabben bij uw huisdier. Het is niet altijd even makkelijk om een vlooienbesmetting vast te stellen.


Vlooien hond

Om vlooien bij je hond weg te houden is het belangrijk om regelmatig beddengoe manden (indien mogelijk), dekens, kleden en andere stoffen oppervlakken waar je hond ligt te wassen. Doe dit ter preventie, maar ook zeker als je hond vlooien heeft gehad. Is je hond allergisch voor vlooien , dan is dat nog vervelender. Hij kan zich dan krabben tot bloedens toe. Korsten of kale plekjes op de huid kunnen duiden op vlooien.


Daarnaast kan een besmette vlo lintworm overbrengen op honden , katten en mensen. Dat kan door een product op uw dier hond aan te brengen dat de vlooien steriel maakt, of door uw huis te behandelen met een omgevingsspray die vlooien en larven doodt. Herhaal de behandeling in het begin iedere maand.


Vlooien hond

Om je hond te beschermen tegen ongedierte of om ongedierte te bestrijden zijn er veel verschillende soorten producten beschikbaar. Een soort is tabletten die je je hond kan voeren wat zorgt dat je hond geen wormen krijgt of teken en vlooien tegengaan. Kijk snel verder voor het gehele assortiment van ontwormingstabletten van zooplus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.