woensdag 20 maart 2019

Bbq boot utrecht

Kom langs bij MediaMarkt Utrecht en laat je adviseren over BBQs in de winkel! Bekijk de winkelvoorraad en de openingstijden op onze website. Specialistisch advies nodig? Ontdek de nieuwe herfst- en wintercollectie boots van Scapino.


Scapino heeft een groot aanbod topmerken voor een verrassend lage prijs!

Boek uw Hotel in Utrecht online. Reserveer online, laagste prijzen. Wij maken voor u een passende, culinaire rondvaart door Utrecht op de BBQ boot.


Varend geniet u samen van het grillen en roosteren van het vlees- en vis menu op de barbecue boot. Samen barbecueën en varen in Utrecht is toch echt een heel andere belevenis dan in uw eigen achtertuin! Aan boord gaat er een BBQ chef mee en een schipper.


U hoeft dus helemaal niks te doen, behalve te genieten van het lekkere eten, dat aan boord wordt berei en de prachtige binnenstad van Utrecht of de rivier de Vecht.

Waarom is de BBQ boot zo goed? Varen, een vleesje roosteren op de barbecue en genieten van je gezelschap. Een goed smeulende barbecue, een lekker biertje en plezier met elkaar: zo mooi kan een uitje in Utrecht zijn! Barbecue boot op een sloep in Utrecht.


U stapt aan boord en wordt welkom geheten door onze schipper. Maak van uw bedrijfsuitje of boottocht met de familie iets speciaals. De barbecue staat aan en u bent vrij om te beginnen met bakken. Ondertussen geniet u van de lekkerste gerechten en het verrukkelijke proviand die wij voor u hebben ingeslagen. Vaar mee met de BBQ - boot door de grachten van Zwolle.


Terwijl de boot rustig langs de mooie parken en grachtenpanden vaart, wordt er een complete BBQ voor u verzorgd. De drankjes aan boord zijn inclusief en onbeperkt, dus geen hoge rekening achteraf! Wij hebben een goede geluidsinstallatie aan boord om er een mooi feest van te maken.


We denken graag met je mee om je droom te verwezenlijken. Bbq en varen op een sloep, dit is een uitje om nooit te vergeten. Een bbq -er zorgt voor het vlees en de diverse drankjes zijn heerlijk gekoeld tijdens de vaartocht door Utrecht.

Een schipper vaart u langs alle hoogtepunten van de Domstad! ROOST aan de Singel is restaurant, bar, terras en buitenplek ineen op een bijzondere locatie in Utrecht. Aan de rand van het centrum in Park Paardenveld met uitzicht over de nieuwe singel. ROOST staat bekend als een buitenplek met een zonovergoten terras, maar ook in de koudere maanden is de locatie zeer sfeervol.


Bestel veilig en snel je Boots online bij van den Assem Schoenen. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. We wensen je veel shopplezier. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit!


Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Alle partyschepen zijn uniek: verfrissend anders en modern qua uitstraling. Dus zoek je iets unieks in Utrecht en omstreken, dan ben je bij BOOTaan het juiste adres!


Ooit gebouwd als presidentieel jacht ademt zij nog steeds klasse uit. Vanwege de verschillende ruimten is zij zowel voor kleinere groepen vanaf man als voor grotere groepen tot 2man een geschikt schip. Van diner, huwelijksvoltrekking, zakelijke bijeenkomst tot.


Prijs BBQ Pakket A: € 1pp, exclusief drankjes en inclusief borden, bestek en barbecuegerei. Deze ronde boot is gemakkelijk te besturen en personen kunnen gezellig en comfortabel barbecueën. Nieuwe rondvaart in Utrecht door lekkerbootjevaren.


Dagelijks meerdere afvaarten! Deze BBQ -donut biedt plaats aan een minimum van personen tot een maximum van personen, voor €4all inclusive p. De tijd die staat aangegeven voor de BBQ donut is uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.