maandag 18 maart 2019

Strakke tuinen met siergrassen

Grootste aanbod tuinartikelen. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs.

Van tuinhout tot sierbestrating! De klein blijvende bomen worden in de avonduren extra belicht met prikspots. Ondanks de beperkte omvang van deze voortuin zijn de vlakken met tegels, grind en beplanting helemaal met elkaar in balans. Zowel de strakke en onderhoudsvrije voortuin met oprit als de moderne achtertuin worden jaarrond door Van Gelder TUINEN onderhouden.


In strakke tuinen zorgen siergrassen voor luchtigheid en beweging. In weelderige tuinen vormen grassen de natuurlijke ruggengraat van de beplanting. Met name in het najaar stelen veel soorten gras de show.


Siergrassen kunnen we grofweg indelen in drie categorieën: hoge siergrassen , middelhoge siergrassen en lage siergrassen.

Moderne tuin met siergrassen. Een moderne tuin met siergrassen is ook bij ons erg populair. De keuze aan siergrassen is groot. Ze zijn er in alle mogelijke soorten en afmetingen zodat er voor elke tuin wel een geschikte grassoort te vinden is.


In deze weelderige strakke tuinen zijn. Bij een hedendaagse woning past meestal een eerder ‘ strakke tuin ’. Een tuin met een duidelijke structuur en architectuur die geaccentueerd wordt door de beplanting. HalloIn onze (lange eerder smalle) strakke tuin willen wij naast de linkse tuinhaag (thuya) in het grasperk een strakke rij bolbomen (of een strak alternatief) plaatsen.


De tuin in augustus met soorten siergrassen met. Een tuin in Barendrecht met een overkapping, een verzonken trampoline, dakmoerbeien en veel siergrassen. Een leuke landelijk gelegen tuin met overkapping, tablazz vlonders, gazon en witte plantenbakken. Vooral in moderne tuinen zien we dit siergras veel terug. Hij heeft fijn blad en krijgt vanaf mei blauwgroene bloeiaren.


Het is een goede plant om accenten aan te brengen in je tuin. In een tuin met siergrassen mag dit soort ook eigenlijk niet ontbreken. Het grootste online winkelcentrum.


Dit wordt bereikt door een duidelijke vormgeving en strakke belijningen in de tuin.

Strakke tuinen zorgen voor deze rust en evenwicht. Een strakke tuin is modern en eigentijds. Here are some considerations and can nonetheless be an awesome idea. Ontdek ideeën over Groene Tuin. Kies in een moderne strakke tuin voor XL-tegels, eventueel in combinatie met kleinere tegels.


Om de tuin af te maken kun je gebruik maken van industriële materialen, een groot terras, een verhoogde vijver en schanskorven. Elementen zoals kastanje palen, strakke kleiklinkers,…. Geven een gewaagd doch perfect tegengewicht van brute, aardse materialen die refereren naar het landschap. We spelen hier met lijnen, aangevuld met losse siergrassen om het geheel een speelser uitzicht te geven.


Zijn bekendste werk is zijn ontwerp van de ‘Gardens of Remembrance’ in New York. Lampenpoetsersgras - Pennisetum De meest bekende soort onder de siergrassen is het Lampenpoetsersgras. Dit is een siergras met een langwerpige, pluimvormige. De stijl is sober met veel aandacht voor structuur en architectuur.


Ook een kleine tuin kan een strakke tuin zijn. Beperk je tot één plantenborder of geef je terras een strakke look met een leiboom en enkele moderne bloembakken. Bezoek onze referentiepagina’s en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen , klassieke tuinen , dakterrassen,. Siergrassen geven vooral in het najaar sfeer in uw tuin met hun mooie aren in diverse kleuren.


Op deze manier kunt u zelfs tot diep in het najaar van uw tuin genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.