vrijdag 22 maart 2019

Hondenpoep in tuin

Ervaar het verschil met NuBuiten! Heb je er als buren last van dat een tuin vol ligt met hondenpoep , dan zou ik dit gewoon kenbaar maken en vragen of ze het zéér regelmatig op zouden willen ruimen. Zo niet, dan leg je je klacht bij de gemeente neer. Een kat bij ons in de buurt zoekt vaak onze tuin op, heb hem al meerdere keren betrapt, en deze produceerd meer dan onze hond. Een voordeel is dat honden een uitstekende reuk hebben dus het als wij denken dat het uitgewerkt is hoeft dat voor de hond nog niet zo te zijn.


Ik heb een leuk probleem.

Bijna dagelijks ligt er hier hondenpoep in de tuin. Noem slechts dit ene woord en er barst zo een hele discussie los. Een discussie waarin de hondenbezitter(s) al snel tegenover de medemens zonder hond komt te staan.


Hij heeft wat moeite om te poepen op het grasveld. Voorlopig vindt ik het nog geen probleem, want hij moet toch ergens poepen. In de tuin kun je de borders beginnen wieden en opruimen.


De uitgebloeide bloemaren, bruine bladeren,. Als het niet vriest kun je nog steeds bomen en struiken planten.

Maak het plantgat voldoende ruim. Overlast door hondenpoep is een groot probleem in Nederland. In sommige wijken in Nederland is de kans groot dat u tijdens een wandeling in de hondenpoep trapt of dat uw kinderen tijdens het spelen onder de hondenpoep komen te zitten.


Het probleem ontstaat doordat veel hondenbezitters de uitwerpselen van hun hond niet op ruimen. POEPopdeSTOEP is geboren vanuit een praktische ‘behoefte’. Het maken van de sticker is begonnen als een grap, maar trok al zeer snel serieuze belangstelling. Ik ruim dagelijks de hondenpoep op van mijn honden. Netjes in een bakje met plastiek zak in om het fatsoenlijk in onze afval bak te gooien.


Maar met de zomerse temperaturen komen in het bakje al snel maden uit de poep gekropen. Niet van de honden natuurlijk. Maar van de poep die ik uit de tuin haal zelf. Stankoverlast hondenpoep buren De tuin van de ranzige buurman is letterlijk dicht gegroeid met groen als een smerige jungle, het ziet er ranzig uit, vol met insecten en er bovenop poept de hond het tuin vol. Nu hebben wij erg last van de geur van de poep die onze tuin inkomt, en soms ook met de wind de woonkamer in.


Ook komen veel insecten onze kant op, dit allemaal is zwaar onhygiënisch en. NL heeft een eigen webshop. Naast de Gepp, de beste en meest gebruikte hondenpoep voorziening van Nederlan vindt je hier Compostbag biologisch afbreekbare hondenpoep zakjes en overige positieve en duurzame producten.


Check ook de Cool Dog hondenstoel! Hondenpoep Webshop Hondenpoep.

Binnenkort meer artikelen in de shop. Via een sticker tegen overlast hondenpoep kunt u op een discrete doch duidelijke manier aangeven dat u niet wenst dat honden in uw voortuin of bij uw voordeur hun behoefte doen. Onze stickers zullen u helpen om de overlast van hondenpoep terug te dringen. Een hondentoilet is een uitstekende manier om zich op een hygienische manier van hondendrollen te ontdoen.


Met een hondentoilet heeft u geen last meer van hondenpoep op het gazon en daarnaast zult u ook geen last hebben van stank of. Het afvalschopje is geschikt voor verschillende doeleinden: afval langs de wegkant, hondenpoep , dode dieren zoals bijvoorbeeld ratten of muizen, afgevallen fruit en nog zoveel meer. Met dit lange model hoef je niet meer te bukken bij het verwijderen van hondenpoep of afval. Poepzakjes zijn een hygiënische manier om de poep van je hond op te ruimen. Op veel plaatsen ben je verpicht de hondenpoep op te ruimen, dus zorg altijd dat je rol poepzakjes in je zak hebt zitten.


Poepzakjes voor hondenpoep zijn afbreekbaar, zodat ze minder schadelijk zijn voor het milieu dan gewone plastic zakjes. Handig systeem voor het opscheppen van hondenpoep. Door de dubbele handgreep samen te duwen opent de getande schep die het mogelijk maakt om hondenpoep op te pikken zonder het aan te raken en zonder al te diep te moeten bukken.


Door de handvatten te ontspannen sluit de getande schep zich.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.