woensdag 20 maart 2019

Franse balkonhekken

Shop direct het aanbod online. Beslist de laagste prijzen. Montage Frans balkonhek Ook is het mogelijk om het Frans Balkonhekwerk bij u op locatie te laten monteren.


We werken samen met monteurs in Nederland en Belgie! We hebben de monteurs geselecteerd op basis van kwaliteit en ervaring. Ze hebben hun kwaliteiten in het verleden bewezen en staan garant voor het leveren van kwaliteit.

Sierlijke rondingen beveiligen een deuropening die uitkomt ver boven staatniveau. Ook voor een modern ontwerp kunt u bij Gert Driessen terecht. Elke gewenste breedte en hoogte is mogelijk. Deze hekken zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen met glas-, lamellen-, spijlen- en plaatvulling.


Franse balkonhekken zijn hekwerken gemonteerd aan de gevel voor kozijnen langs. Met behulp van standaard producten maakt VMG een groot aantal basismodellen. Hieronder staat een overzicht van de verschillende modellen.


Voor een kwaliteits – hekwerk groot of klein moet u bij PMS Hekwerken zijn.

Tevens biedt het extra veiligheid. Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk. Dit type hekwerk kunt u ook goed gebruiken als balkonhekwerk, met de onderlinge spijlafstand 100mm zit u daarom altijd goed. Voor balkonhekwerk anders dan geplaatst.


Prachtig Frans Balkonhek met cirkels tussen de spijlen en de horizontale liggers. Een Frans balkonhekwerk wordt veelal gebruikt voor ramen en deuren op een verdieping. Dit om het vallen naar buiten te voorkomen.


Onze balkonhekwerken worden vervaardigd uit hoogwaardig staal. Hierdoor zijn de hekwerken stevig en stabiel. Een frans balkonhek wordt vaak toegepast op kleinere balkons en bij openslaande deuren in de voorgevel. Om doorval te voorkomen als de deuren openslaan wordt er een hekwerk voor geplaatst. De benaming Frans balkonhek is ontstaan in Parijs.


Veel oude panden zijn voorzien van een fraai smeedijzer balkonhekwerk. Dit basis Frans Balkonhek is uitermate geschikt om te gebruiken voor een openslaand raam of deur op een verdieping. Het dient als valwering om te voorkomen dat u naar beneden valt.


Ben je op zoek naar een valwering voor je openslaande deuren of ramen op een verdiepingsvloer? Dan is een Frans balkonhek precies wat je nodig bent. Vergelijk alle prijzen van DRUKKNOP DEURBEL en bespaar tot.

Stevig en stabiel Frans Balkonhek. Dit balkonhekwerk is vervaardigd uit hoogwaardig staal en wordt veelal gebruikt op een verdieping voor openslaande deuren en ramen naar buiten. Het voorkomt dat u naar beneden valt. Oude balkon hekwerken kopen in Udenhout ‘t Achterhuis heeft altijd tientallen oude balkon hekwerken op voorraad. Online wordt slechts een gedeelte van deze balkonhekken getoond.


Of u nu kiest voor een Frans balkonhek met glasvulling, spijlen, lamellen of geperforeerde plaat, bij CEPU heeft u altijd volledige ontwerpvrijheid. Door ons eigen profielensysteem, Syronorm, is elk ontwerp mogelijk. Onze producten worden standaard voorzien van een poedercoating, in de kleur van uw keuze. Waar staat dit in het Bouwbesluit? Ieder Frans balkonhek van glas is uitgebreid beproeft en voldoet aan alle veiligheidsnormen.


In onze werkplaats beschikken wij over een eigen zandzakslingerproef, zodat wij al onze balustrades zelf uitgebreid kunnen testen. Ons frans balkonhek type Ais een stijlvol hekwerk. Aan de bovenzijde is het hek voorzien van een dubbele bovenligger met daartussen ronde ringen (cirkels). De ringen hebben een diameter van 1mm en geven het franse balkonhekwerk een stijlvolle uitstraling.


Balkonhekken (Balkon)hekken thermisch verzinkt en uit voorraad leverbaar. Degelijk en met een nette uitstraling eenvoudig en snel te monteren op alle gewenste afmetingen. Uw hekwerk kan ook door JD staal op vakkundige wijze worden geplaatst voor € 14= per meter.


Dit is inclusief hekwerk en arbeidsloon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.