vrijdag 29 maart 2019

Betonnen aanrechtblad prijs per meter

De bovenstaande tabel geeft je antwoord: voor een betonnen aanrechtblad betaal je zo’n € 6per strekkende meter. Prijs betonnen aanrechtblad. Vanaf €29per strekkende meter. Factoren die invloed hebben op de prijs : – Bladdiepte, -dikte, -lengte – Sparingen – Waterkering – Spoelbak – Kleur – Afwerking (impregneer of coating) Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.


Prijzen composiet aanrechtblad : al vanaf € 1per meter mm massief.

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs ! Het prijskaartje van een betonnen aanrechtblad hangt van diverse factoren af, zoals de grootte en dikte van het werkblad. Houd eveneens rekening met de plaatsingskosten. Niet alleen is dit te verklaren doordat een dikker blad meer materiaal met zich mee brengt maar ook het plaatsen wordt moeilijker. Wat ook een optie is, is om het materiaal ter plekke te laten storten.


Een trend van nu zijn keukenwerkbladen van beton. Het geeft een robuuste look en karakter, een echte eyecatcher dus.

Het keukenblad kan in elke afmeting afgewerkt worden met Beton Ciré en het is water- en vlekbestendig. Denk aan € 6per strekkende meter. Voor een betonnen keukenblad betaal je al snel € 1. Het kan in geen enkele keuken ontbreken, het aanrechtblad. Misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van de keuken, het aantal keuzemogelijkheden van aanrechtbladen is zeer groot. Gaat u voor een betonnen , natuursteen, composiet of toch een houten werkblad?


Net zo belangrijk is de prijs van een keukenblad. De betonnen bladen die NuBeton maakt zijn allemaal handgemaakt, echt maatwerk. Daarom is elke gewenste maat, kleur en dikte mogelijk. Wilt u meer informatie over een Betonnen keukenbla klik dan hier. Maar eerlijk is eerlijk: zinken aanrechtbladen zijn duurzaam.


Bovendien kunnen ze ook best mooi zijn. We weten het niet zeker, maar het zou ons niets verbazen als het kunststof aanrechtblad nog steeds het populairst is. De prijs wisselt en ligt gemiddeld rond de € 1per meter.


Aanrechtbladen van beton ciré geven de kijken een mooie en robuuste uitstraling en lijkt op een betonnen aanrechtblad.

Ook is het een stuk goedkoper en lichter dan gewoon beton. Het wordt aangeraden om dat tot keer per jaar te herhalen. Dat maakt een betonnen aanrechtblad op de lange termijn erg onderhoudsgevoelig. Afhankelijk van de dikte, afwerking en gewenste uitsparingen varieert de prijs van een betonnen werkblad. Wat kost een betonnen keukenblad?


Gemiddeld ben je al gauw 2euro per strekkende meter kwijt. De prijzen composiet aanrechtblad die u hieronder treft zijn per strekkende meter tot een breedte van centimeter. De meeste keukens zijn zo’n tot maximaal centimeter diep. De keukens van Ikea zijn bijvoorbeeld centimeter diep.


U kunt zelf alvast uw strekkende meters bepalen en dit vermenigvuldigen met de strekkende meter prijs. Betaal een correct bedrag en raadpleeg onze richtprijzen in de rubriek fundering en beton. Door uw betonnen aanrechtblad te impregneren wordt er een beschermende, nagenoeg onzichtbare laag op het beton aangebracht. Hierdoor wordt het beton water- en vuilafstotend en blijft deze veel langer mooi. Tevens wordt het reinigen en onderhouden van uw betonnen aanrechtblad ook gemakkelijker nadat u het geïmpregneerd heeft.


Omdat onze aanrechtbladen op maat worden gemaakt past het werkblad perfect op elke Ikea onderbouw. Levertijd van een betonnen aanrechtblad. Alle betonnen werkbladen en keukenbladen worden op maat gemaakt.


Bij beton is er sprake van een periode waarin het keukenblad moet uitharden. Dit gebeurt in een speciale ruimte met een optimaal klimaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.