vrijdag 15 maart 2019

Burg wächter brievenbus

Burg wächter brievenbus

Ruime keuze brievenbussen. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg. Bekijk alle soorten brievenbussen. Staand of voor in de muur. Burgwachter brievenbus op Vergelijk.


Burg wächter brievenbus

Haal vandaag nog die brievenbussen in huis. Betaal slechts € verzendkosten. Premium brievenbus gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal.


Aan een Burg-Wächter product kunt u direct zien dat het met zorg is ontwikkeld en geproduceerd. Deze postkasten zijn namelijk allemaal geschikt voor buitengebruik en u kunt ze zowel buiten aan de muur monteren of kiezen voor montage aan een brievenbuspaal. U kunt de bus eenvoudig aan de muur of wand bevestigen met de meegeleverde montageset. Vormgeving, materiaalkeuze en afwerking voldoen aan de hoogste eisen. Het Duitse Burg-Wächter is één van de internationaal toonaangevende aanbieders van o. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Bespaar tot wel via kiesproduct. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Speciale Praxis Plus aanbieding. of meld je aan en ontvang direct keuzekorting.


Deze brievenbus US-Box 8S van BURG-WÄCHTER is zowel functioneel als stijlvol. Hij zal de blikvanger van je tuin zijn. Bovendien is de populaire, kleine, rode vlag draaibaar en laat hij zien wanneer er post voor je is.


Burg wächter brievenbus

De brievenbus is gemaakt van staal, waardoor deze duurzaam en robuust is. De klassieke brievenbussen van Burg Waechter worden gemaakt uit roestvrij staal, kunststof en metaal. En een Lucca krantenvak versie RVS is ook leverbaar. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


Burg Wachter is één van grootste fabrikanten van veiligheidssloten, geldkluizen en brievenbussen. Zeker ook op het gebied van brievenbussen is Burg Wachter toonaangevend. Brievenbussen tegen lage prijzen.


Dat staat voor betrouwbaarheid en degelijkheid. Hij heeft een schuine klep en een DIN C4-inwerp-opening van 3x mm. De openingsstop voorkomt dat de post eruit valt als de brievenbus wordt geopend. Elegante brievenbus met hoogglans-effect Zoekt u een brievenbus die niet alleen functioneel is, maar ook gezien mag worden?


De ronding aan de voorkant van deze wandbrievenbus geeft hem een elegante uitstraling. Daarnaast heeft de bus een openingsstop (dit voorkomt dat de post uit de bus valt als deze bij het slot wordt opengedaan) en binnenverlichting. Mooi gevormde kunststof brievenbussen met geïntegreerd krantenvak. BURG-WÄCHTER : internationally leading manufacturer of locks, entry controls, window protection, safes and letter boxes.


But our main product is security.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.