maandag 11 maart 2019

Losstaande terrasoverkapping

Douglas Overkapping 4x4m - 3. Zoek naar vrijstaande terrasoverkapping op de nieuwe KensaQ. Alle merken, scherp geprijsd! Vergelijken doe je op Beslist. Onze vrijstaande terrasoverkapping is een van meest luxe en tegelijkertijd een van de mooiste producten in ons assortiment.


Bekijk voorbeelden op onze site!

GardenDreams vrijstaande terrasoverkapping , losstaande veranda. Dat is genieten van uw tuin en beschermt u tegen de wind. Een vrijstaande terrasoverkapping zorgt voor het ultieme terrasplezier. Met een vrijstaande overkapping heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van een overkapping.


Een terrasoverkapping die vrijstaand is, zorgt ervoor dat u optimaal geniet van het uitzicht. Daarnaast geeft een vrijstaande terrasoverkapping wel de gewenste optimale bescherming. Waar een terrasoverkapping eigenlijk uitsluitend bedoelt was als een overkapping over een terras, is een pergola ook een losstaande overkapping.


De vorm is grotendeels hetzelfde. Het enige andere ‘verschilpunt’ is het dak van deze overkapping.

Meestal bestaat die enkel uit enkele dwarsbalken die op het dak liggen, met daartussen openingen. De Spaanse terrasoverkapping Caliente kan worden geleverd met een zonweringdoek met een uitval tot 5. Tuinmeubelen, grasmaaiers. Ook is het mogelijk om de terrasoverkapping te voorzien van een acryl zonweringdoek of PVC doek (geheel waterdicht) wat in vele kleuren verkrijgbaar is.


Alles is natuurlijk afhankelijk van de gewenste grootte van de terrasoverkapping en het gekozen materiaal. Verder hebben ook extra’s zoals zonwering, verlichting, verwarming, … een invloed op de uiteindelijke kostprijs. Voor een basis terrasoverkapping losstaand van de gevel kan je rekenen op een gemiddelde prijs vanaf € 1. Klantvoorbeeld van losstaande overkapping. Een beetje beschutting was een must.


Een vrij spel van licht en schaduw creëert u met een vrijstaande terrasoverkapping met lamellen. Vrijstaande terrasoverkapping lamellen. In open positie geven deze het zonlicht de vrije ruimte en tekent de schaduw een zacht strepenpatroon. Met gesloten lamellen bent u niet alleen tegen de zon bescherm maar ook tegen een flinke regenbui.


De terrasoverkappingen van Biossun, vrijstaand of niet, zijn vervaardigd uit recyclebaar aluminium en de temperatuur en ventilatieregeling wordt geregeld met behulp van de zon en de wind. Of u nu voor een kleine goedkope overkapping boven uw voordeur gaat of een grote losstaande overkapping achter in de tuin. De terrasoverkapping VLX in de vrijstaande variant is een terrasoverkapping met een vlakke glasconstructie, die rust op vier kwalitatief hoogwaardige staanders.


Dit model van Westerzon is leverbaar in uiteenlopende afmetingen en uitvoeringen. Geen mogelijkheid voor montage aan uw gevel?

Dan is onze vrijstaande terrasoverkapping met een moderne en strakke uitstraling iets voor u. Maak het geheel af met zijscreens. Kom langs in onze showroom om deze overkapping te bezichtigen. Bepaal waar je een terrasoverkapping wilt bouwen.


Wil je een afdak die je kunt bevestigen aan het huis of liever een robuuste, losstaande overkapping? Meet de plek waar straks de overkapping moet komen op. Zo kun je eenvoudig een bouwpakket kiezen met afmetingen die passen bij jouw tuin of terras.


HORNBACH biedt een groot assortiment terrasoverkappingen aan. Ook bieden wij op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Terrasoverkappingen zijn niet alleen praktisch, ze kunnen ook nog eens heel. Onze aluminium terrasoverkappingen met doek zijn uitgevoerd met een prachtig doek dat u beschermt tegen de zon, wind en regen.


Diverse doeken die weerswering bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.