vrijdag 12 april 2019

Blokhut interflex

Blokhut interflex

Blokhutten: Uit voorraad leverbaar. Enorme showroom, vraag korting aan! Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Inclusief fundamentbalken. Een bezoek aan onze showroom in Zuthphen is dus zeker de moeite waard!


Blokhut interflex

Interflex staat voor kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Ruime keus in blokhuttten, kapschuren, overkappingen, tuinhuizen en chalets. Tonen als Lijst Foto-tabel. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen.


Elk jaar weer worden er noviteiten aan de bestaande uitvoeringen toegevoegd. Nieuw is de ‘hooiberg blokhut ’. Deze kenmerkt zich door vier robuuste palen die boven het dak uitsteken. Op deze blokhut is uitsluitend korting mogelijk op de mogelijke extra opties. Een dubbele deur en een extra breed enkel draaikiep raam. Sinds een paar jaar verkopen wij onze garagedeuren en sierhekwerk ook rechtstreeks via webshops aan de consument.


Blokhut interflex

De overige producten zoals, blokhutten , paviljoens, sauna’s, camping pods, hottubs, Finse kota’s en bouwstaal zijn dus uitsluitend verkrijgbaar via onze dealers. Betaal bij Aflevering- kom langs - winkels. Hoge kwaliteit blokhutten en tuinhuizen met veel korting online kopen. Bestel hier tuinhuisjes online. Uitgevoerd met een dubbele deur met glas en een klapraam welke zowel in de linker als rechter zijkant gemonteerd kan worden.


De deuren en ramen hebben losse roedes en kunnen naar wens wel of niet gebruikt worden. De kapschuuris voorzien van een fraai hekwerk. In deze houten kapschuur blokhut bent u prima beschut tegen weer en wind.


Blokhut interflex

De opbergruimte heeft afmetingen van 380x300cm en de veranda 380x280cm. De zijwand heeft een uitzetraam, deze kan zowel links- als rechts van de blokhut geplaatst worden. Grootse Opruiming interflex blokhut OP=OP. Deze blokhut is vervaardigd uit Noord-Europees Vurenhout en heeft een PEFC-keurmerk. Om de levensduur van de blokhut te verlengen kunt u hem vooraf laten dompel-impregneren.


Dompel-impregnatie conserveert het hout en doodt bacteriën. U kunt uw blokhut ook zelf behandelen met Impraline Pre Activ. De luifel kunt u gebruiken voor het opslaan van openhaardhout of het stallen van uw fiets(en).


Dit tuinhuis kan door de verschillende ruimtes die er zijn gebruikt worden als tweede woning. Dit geeft een bescherming van 2-jaar. Als je daar na montage nog laag extra aanbrengt wordt de bescherming verlengt naar4-jaar. De meerprijs is gemiddeld ofwel naar gelang de afmeting € 1. Een belangrijk voordeel van de GECOATE interflex blokhutten is dat deze modellen in meerdere combinaties kleuren te leveren zijn en dat deze zeer onderhoudsvriendelijk zijn, de blokhut wordt in de door u gekozen kleuren 2x behandeld in de fabriek, deze behandeling is voldoende voor een goede bescherming voor ca.


Let op: afgebeelde opties (o.a. dakshingles) zijn meerprijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.