vrijdag 26 april 2019

Zwembad afdekzeil

Zwembad afdekzeil

Afdekzeilen in diverse maten en vormen. Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies de juiste vorm en afmetingen voor jouw zwembad zoals aangegeven in de productinformatie, ieder afdekzeil is groter zodat deze ruim over je zwembad hangt.


Naast gewone afdekzeilen bestaan er solar afdekzeilen. Zwembad afdekzeil online bestel morgen in huis Wij hebben uw rechthoekig of rond zwembad afdekzeil gewoon op voorraad. Een bij ons besteld zwembad afdekzeil voor 16:uur is in van de gevallen de dag erna in huis. Heeft u een speciaal zwembad ? Neem dan contact op met ons voor een zwembad afdekzeil op maat. Wanneer je het zwembad winterklaar hebt gemaakt, laat je er ongeveer één-derde water uit.


Hoe plaats ik een afdekzeil op het zwembad ? Afhankelijk van het type afdekzeil plaats deze handmatig op het zwembad of met behulp van een oprolsysteem. Alle kenmerken van afdekzeil isolatie voor zwembaden : Het afkoelen van uw zwembadwater vertraagt Plaatsing is eenvoudig Bij ons verkrijgbaar in verschillende doorsneden en afmetingen Wordt geleverd in een draagtas We raden u aan dit isolatiezeil i. Bij Zwembadgigant hebben we voor de meeste zwembaden een bijpassend afdekzeil. Elk afdekzeil is iets groter dan het zwembad , zodat er een ruime overhang is aan alle zijkanten. Een afdekzeil zwembad beschikt namelijk eveneens over een isolerende werking. Bovendien is een afdekzeil zwembad op die manier gemaakt dat ze de warme zonnestralen kan opvangen en de warmte kan afgeven aan het water.


Zwembad afdekzeil

Als je je zwembad goed schoon wilt houden is een zwembadafdekking zeker aan te raden. Naast het schoon houden van het bad heeft de afdekking ook nog andere functies. Zo houdt een afdekking de warmte ook vast.


Dit kan een hoop verwarmingskosten schelen. Naast warmte vasthouden kan bijvoorbeeld een noppenfolie ook warmte aan het water afgeven. Warmte erin houden, het vuil er buiten houden. Dit wordt perfect gecombineerd door het solarzeil van Bestway. Het zeil wordt niet zoals het afdekzeil over de randen van uw zwembad getrokken maar ligt op het water in het zwembad.


Zwembadafdekking, extra bescherming voor jouw zwembad. Wanneer je hebt geïnvesteerd in een mooi zwembad voor in je tuin spreekt het voor zich dat je deze ten allen tijde zoveel mogelijk zal willen beschermen tegen vuil. Bovendien zijn ook algen voor veel mensen die eigenaar zijn van een zwembad een doorn in het oog.


Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! De ideale zwembad afdekzeil vind je op zwembadspot.


Zwembad afdekzeil

Wilt u ook graag kunnen genieten van de interessante voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van een afdekzeil zwembad ? In dat geval is het altijd de moeite waard om deze aan te kopen hier bij Dekzeilenshop. Dit vuil kan er namelijk voor zorgen dat het zwembad er niet uit komt te zien. Door de damp binnen het zwembad te houden koelt het water veel minder snel af en dat zal je merken aan het energieverbruik. Het gaat hierbij uiteraard om een zwembadafdekking.


Een winter afdekzeil op maat heeft een aantal belangrijke voordelen voor het zwembad. Eerst en vooral heb je veel minder bladeren in het zwembad wanneer je een winter afdekzeil over het zwembad plaatst bij de aanvang van de herfst. De noppenfolie gaat verdamping van het water tegen en voorkomt warmteverlies.


Het afdekzeil wordt met de noppen naar onder op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.