maandag 15 april 2019

De staver zwemmen

Boek nu, betaal later, gratis annuleren. Budget tot luxe, hotels en huizen. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting!


De Staver in Sommelsdijk is dé plaats waar sport, cultuur en events samen komen!

Van bowlen tot zwemmen , en van een bruiloft tot een bedrijfsfeest. Heb je vragen over het rooster, of wil je meer informatie over de activiteiten binnen het rooster zoals hierboven vermeld? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! De meting is verricht boven het wateroppervlak, de plaats waar zwemmers ademhalen tijdens hun training.


De uitslag was alarmerend. Reactie beheerder De beheerder van De Staver , de Stichting SportRecreatie Goeree-Overflakkee (SRGO) is bekend met de klachten en zegt ze serieus te nemen. Recreatiecentrum De Staver biedt u verschillende voorzieningen en mogelijkheden.

De intensieve zwemmer, talenten van de zwemvereniging de Schotejil hebben last van een minder comfortabele omgeving in zwembad de Staver. Zij ervaren soms klachten. De Staver gaat op nadrukkelijk verzoek van de gemeente de temperatuur van het zwembad verlagen. Deze pilot moet de nodige gegevens opleveren om de wensen en behoeften te kunnen. Activiteiten in De Staver.


Het zwembad bestaat uit twee baden, een bubbelbad en een glijbaan. U kunt hier naast vrijzwemmen ook baantjes trekken. Ook is er voor de allerkleinste kinderen een speciaal bad. Behalve zwemmen bevindt zich in De Staver ook een bowlingcentrum. Vanuit de gemeente Goeree-Overflakkee is gevraagd om een externe deskundige te laten kijken naar de situatie in De Staver.


Die gaat binnenkort aan de slag, ook in verband met de legionella-besmetting in het babybad in december. Het aantal bezoekers dat nog in De Staver komt zwemmen is hierdoor flink afgenomen. De volgende lessen biedt recreatiecentrum de Staver aan: Aqua Soepel Aqua Beatzzz Aqua Sportief Aqua Techniek Aqua Fit Baby- peuterzwemmen Borstcrawlcursus Zwemmen voor zwangeren Aqua Bootcamp Bekijk bovenstaande links voor meer informatie over tijden en tarieven.


Zo is er een zwemba een tennisbaan, een bowlingcentrum en heel veel meer. Liever wat eten en drinken? Daarvoor kun je terecht in het partycentrum.

Een leuke plek om een bruiloft of jubileum te vieren! In de verreweg de meeste gevallen lukt dat ook. Het resultaat is dan naast veel blije kinderen ook veel opgeluchte ouders. Op zoek naar contactgegevens?


Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Binnen de staver is er een breed scala aan sportactiviteiten mogelijk. De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Middelharnis vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.


Naast het moderne zwembad met grote glijbaan zijn er diverse sportzalen die ruimte bieden aan de meest uiteenlopende sporten. Zwembad de Staver biedt verschillende zwemlessen in Sommelsdijk aan. Of het nu gaat om een recreatief uurtje bow. Sommelsdijk - De zwemlessen in de Staver , maar ook andere activiteiten, zijn weer helemaal fris en fruitig in de Staver. Dat zie je ook aan het sprankelende team.


Nieuwe kleding en een nieuw programma. Na enige aarzeling vonden de medewerkers het toch wel tijd om de schouders onder een nieuw lessysteem te zetten. Maar bovenal wil Vitale Kernen weten of de gebruikers van het zwembad nu veilig en zonder risico’s voor de gezondheid kunnen zwemmen. Al met al vindt Vitale Kernen dat de informatie van het college veel en veel te lang op zich laat wachten, het gaat om het uitsluiten van gezondheidsrisico’s voor de gebruikers van het zwembad. De testperiode zal bestaan uit twee periodes van één maand.


Een periode van een maand met een temperatuur van graden Celsius op alle dagen van de week. Vervolgens een periode van een maand met een temperatuur van 2graden Celsius met behoud van de warm-water-dag op vrijdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.