Liebevoll zusammengestellte Blumengeschenke für jeden Anlass mit 7-Tage-Frische-Garantie. Schön, dass Du daran gedacht hast! Pünktlich und frisch geliefert. De roos is een bloem met een heerlijk aromatische geur.
De zachte satijnachtige rozenblaadjes vouwen zich mooi om de ovale knop heen en vormen zo een prachtige bloem.
Rozenblaadjes hebben een subtiele zoete smaak. De EAT ME rode, roze, witte en gele rozen zijn eetbare rozen. Zo maak je van een maaltijd wel een heel speciaal feestje.
Voor ieder type gerecht is er een aparte smaak ! Pittig of zoet, het kan allemaal. Breng vrolijke en romantische eetbare bloemen in uw leven met onze felgekleurde kleine rozen. We hebben ze speciaal voor u geteeld en geselecteer zodat u uw gerechten ermee kunt verfraaien.
Onze eetbare rozen worden geheel biologisch gekweekt, en daarom werken we met biologische bestrijders. Hiervan kan er wel eens eentje mee komen met de rozen. Dit is volkomen onschuldig, even voorzichtig uitkloppen en klaar. De rozen voor gebruik niet wassen of afspoelen maar direct gebruiken. Dit gaat anders ten koste van de geur en de presentatie.
Allereerst een lust voor het oog en tegelijkertijd kunnen de bloemblaadjes als eetbare decoratie bij uw gerechten worden gebruikt. Een pot bevat vele rozenknoppen, die stuk voor stuk ontbloeien. Wie kent de geur van rozen niet. Als je rozenblaadjes eet proef je de subtiele smaak van de roos. Rode, roze, witte en gele rozen kun je eten.
Viooltjes zijn een van de meest gebruikte eetbare bloemen. Onze rode, roze, witte en gele rozen zijn eetbare rozen. Er zijn eetbare rozen en er zijn Incredible Roses.
De rozen uit ons assortiment zijn uitgebreid getest en met zorg geselecteerd. Ze zijn niet alleen geweldig mooi, elke soort heeft ook een eigen, karakteristieke smaak, waarmee u uw gasten zult verrassen. Iedereen die daar binnen komt moet zijn handen ontsmetten met alcohol.
Eetbare bloemen en planten zijn er in alle soorten en maten. Het mooie is dat veel planten die wij nooit met eten zouden verbinden wel degelijk eetbaar zijn en in veel gevallen een heerlijke smaakversterker vormen bij de gerechten. En deze rozen zijn niet alleen ter garnering op het bor maar Willianne heeft haar rozen zo geteel dat de smaken ervan een wezenlijk onderdeel van een gerecht kunnen zijn. Met Valentijnsdag alvast in gedachte, gaat Nadia bij haar op bezoek om met de eetbare rozen én met liefde, een gerecht te maken.
Wist je dat… tal van bloemen eetbaar zijn en dus prachtig en decoratief zijn in zomerse salades. Voortaan kan je geur en kleur in de tuin combineren met heerlijke keukengerechten. Natuurlijk kunnen we het hier hebben over alle eetbare bloemen maar laten we ons vandaag beperken en het enkel hebben over de bloemen die ook nog een heerlijk zijn van smaak. De groene loofbladeren zijn niet eetbaar.
Erg makkelijk te bereiden en zeer decoratief als garnering op een salade, een bord of op een dessert. De bloemen van de Rosella zijn ook geschikt voor vele recepten, zoals bijvoorbeeld gekonfijte rozen , Pana Cotta met rozenblaadjes, rozenlikeur, rozenbowl of rozengelei. Je kunt het leuk als decoratie gebruiken voor moederdag, valentijnsdag, verjaardagen of om jouw bruiloftstaart mee te versieren! De eetbare bloemen zijn de finishing touch van uw gerecht. De ene soort smaakt wat lekkerder dan andere, maar smaak blijft persoonlijk.
Bekijk al onze eetbare bloemen. Ga zelf eens op avontuur uit en ontdek de smaak en toepassing van eetbare bloemen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.