maandag 8 april 2019

Zwembad peppel

Telefoonnummer, reviews en meer! Creëer buiten ook een thuisgevoel! Ontdek ons ruime assortiment! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Een drijfmiddel waarmee je zowel in als buiten het water lekker vrij kunt bewegen.

Actief bezig zijn, ontspannen zwemmen, leren snorkelen of als een zeemeermin zwemmen. Voor jong en oud is er wat te beleven, je hoeft je niet te vervelen. Zwembad de Peppel geopend. De grote trekpleister is de glijbaantoren, die hoog boven het zwembad uitkomt en ’s avonds wordt verlicht.


Tijdens recreatieve uren drijft er. Ben jij een waterrat en speel je het liefst met water? Of wil je er één worden en kom je binnenkort naar zwemles?

Of bent u de sportieve zwemmer die regelmatig baantjes trekt? Het kan allemaal in zwembad De Peppel in Beilen. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Meer dan 1leuke woonwinkels. Alle hulp en tips om met onze twee. Baantjes trekken of recreatief zwemmen: bij zwembad De Peppel kan het allemaal.


Het zwembad heeft ook een bandenglijbaan, familieglijbaan en gewone glijbaan. Fantastisch betrokken badjuffrouwen! Neem bijvoorbeeld eens een les aquagym of kom genieten in een van de bubbelbaden.


Ook kan je mee doen met verschillende aquasport lessen. Bijvoorbeeld een bootcamp in het water of een les floafit waar je op een drijvende mat je spieren traint. Na grondig onderzoek, aanpassingen aan de constructie en een uitgebreide inspectie heeft het Keurmerkinstituut groen licht gegeven om de interactieve glijbaan weer in gebruik te nemen.


De Crazy Cone, de nieuwe glijbaan van zwembad De Peppel in Ede, is een paar weken na de opening alweer gesloten. Tien incidenten waarbij volwassenen gewond.

Binnen het zwembad zetten wij ons met passie in, om het voor iedereen mogelijk te maken om te zwemmen. Kinderen met een achterstand in de motorische ontwikkeling. Vanaf april kun je naar het zwembad gaan zonder dat je in een bak met chloor hoeft te zwemmen. Ze zijn hiermee het eerste zwembad in Nederland die het chloor in de kast laat staan.


Het grote 8-baans meter wedstrijdbad in ene het het. Het hele jaar open met een scala aan faciliteiten en activiteiten. Waterpolovereniging Polar Bea. Neem contact op met de afdeling Verhuur.


Begin mei was de grote opening van het eerste natuurgezuiverde openbare buitenbad van Nederland. Uw bijzondere tuin begint bij De Peppels Tuinontwerp. Bekijk onze tuinen en neem contact met.


Het mooiste poppodium van Zeist en omstreken. Koop hier je tickets en schrijf je in voor de Peppel -Update.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.