woensdag 24 april 2019

Tafels horeca

Breed assortiment tafels , o. Creëer uw ambiance en bestel! Ons ruime assortiment tafels is geheel uit voorraad leverbaar. Op zoek naar prachtige tafels van horeca kwaliteit?


Bekijk het online aanbod van OkidoBV. Meubelen voor uw horecazaak kiest u bij horeca center.

Levertijd - werkdagen. Sfeervolle bistro tafels voor uw horeca onderneming kunt u hier vinden. Een aantal tafels zijn ook opklapbaar of stapelbaar. Wij verkopen ook vierkante tafels met aluminium poten, polywood tafels en tafels met RVS blad. Heb je de juiste tafels kunnen vinden?


Mooi, je hoeft pas te betalen wanneer de horeca tafels geleverd worden. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan tafels voor zeer lage prijzen en hoge kortingen. In ons assortiment is altijd wel een geschikt model voor uw interieur te vinden.


Naast modellen die u binnen uw horecazaak kunt gebruiken, hebben wij ook verschillende modellen die speciaal zijn gemaakt voor terrassen.

Veelal wordt in de horeca gebruik gemaakt van een centraal onderstel in metaal of hout met daarop een tafelblad van 70x70cm, 80x80cm, 120x70cm, 120x80cm of 140x80cm. Horeca tafels in elke stijl. Wij leveren al ruim jaar horeca meubilair aan ondernemend Nederland. Om onze ruime klantenkring te bedienen bieden wij onder andere cafetafels, restauranttafels, statafels en Werzalit tafelbladen. Ons assortiment aan horeca meubilair is ontzettend breed.


We bieden stoelen, tafels en banken in allerlei stijlen aan. Mix and match jouw stijl bij elkaar en geef je restaurant een persoonlijke uitstraling die echt bij jou past. Ook bestaat er de mogelijkheid om je eigen tafel samen te stellen.


Okido heeft een uitgebreid assortiment horeca tafels en horeca stoelen. Bij ons kunt u terecht voor cafétafels, restauranttafels, houten tafels , metalen tafels en Werzalit tafelbladen. De goedkoopste Tafels bestel je op beslist.


Koop nú Tafels in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vergelijk prijzen en koop direct! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Verschillende modellen tafelbladen, verkrijgbaar in zowel ronde als vierkante vormen en in verschillende afmetingen. Salontafels verkrijgbaar in houten of stalen frames, zoals. Bij Kaja Interieurs helpen we u graag bij het kiezen van de juiste horeca tafels en onderstellen voor uw ruimte.

Labelwise kan tafels op maat produceren in alle soorten, maten en kleuren voor uw horeca gelegenheid. De tafels zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende materialen, de keuze bestaat uit: Acaciahout, Eikenhout, Mangohout, Teakhout en MDF. Naast de materiaalsoort kunt u bij eikenhouten tafels ook zelf de dikte bepalen. Heerlijk eindeloos tafelen en borrelen aan de mooiste horeca tafels van Homint. Al ruim jaar lang leveren wij een breed assortiment horeca meubilair uit eigen voorraad.


Voor elke horeca gelegenheid bieden wij geschikte tafels : van stevige restaurant tafels tot statafels en échte stamtafels. Kies de juiste horeca tafel of stel zelf samen! Het assortiment van Super Seat stopt niet bij enkel en alleen maar tweedehands horeca tafels.


Naast tafels bieden wij ook stoelen, ander meubilair en unieke stukken aan. Allemaal items die geknipt zouden kunnen zijn om uw zaak dat unieke karakter te geven, om uw zaak uit de band te laten springen. Bent u op zoek naar nieuwe horeca tafels om uw restaurant, eetzaal of kantine opnieuw in te richten?


Bij VEGA horeca groothandel heeft u de keuze uit talloze horeca tafels en bent u daarom aan het juiste adres! Bel of e-mail ons voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.