woensdag 17 april 2019

Scilla plant

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution. Topkwaliteit Planten , voordelig en zonder gesjouw thuisbezorgd.


Hét online tuincentrum met meer dan 10. Ruime keuze planten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen.

Groot assortiment bloembollen direct uit voorraad leverbaar voor scherpe prijzen. Snel, makkelijk en veilig online bestellen! Bekijk ons aanbod en kies uw favorieten! Ze bloeit zachtblauw en zeer vroeg.


For best , plant the bulbs within a month after you receive them. Scilla bifolia is als tuinplant minder bekend. Depth and Spacing: Plant scilla bulbs to 4” deep and to 4” apart on center.


De scilla die gewoonlijk werd gebruikt door de Romeinen en de Grieken is de plant die we nu kennen als Urginea maritima (Zee-ui).

Peat moss, compost, ground bark or decomposed manure all work well and are widely available. Site your bulbs where they will receive good light. Plant -indien mogelijk- uw Scillabollen op een plek waar ze een goede hoeveelheid licht ontvangen. U kunt er zeker van zijn dat het snijden de plant niet zal beschadigen.


Ze kunnen toegepast worden in een stinzenwei, of gecombineerd worden met vaste planten in de border. De verschillende tinten blauw maken vrolijk in het voorjaar! Oorspronkelijk komt de plant uit Iran.


Het kan veel schaduw hebben en is heel mooi wanneer het geplant wordt in combinatie met Eranthis en sneeuwklokjes. The best flower bulbs from Holland! Easy online ordering and fast delivery. We offer our customers high quality flower bulbs for competitive prices. De bollen zijn goed bestand tegen de winter en als het goed met hem gaat breidt hij zich zelfs uit.


Meer weten over verschillende soorten bloemen, planten en bomen? Neem dan een kijkje in de plantenindex. Plant ze vroeg in de herfst in goed doorlatende humusrijke niet uitdrogende grond op een plek in de zon of lichte schaduw.


Plant ze direct na de koop zodat ze voor het aanbreken van de vorstperiode goed kunnen wortelen. Dit kan zowel binnen als buiten!

Let er wel op, dat in de vroege lente er nog wel eens vorstperiode’s zich kunnen aandoen. Haal de plant dus op tijd naar binnen mocht deze buiten staan! De plant is niet winterhard en kan niet tegen vorst.


De kroonbladeren zijn lans vormig, door deze combinatie maakt u met deze plant absoluut een statement. De hoogte varieert van 5-cm. De grond moet tijdens de groei voldoende vochtig zijn, maar mag in de zomer aan de droge kant zijn.


Combineer ze daar eens met Anemone nemorosa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.