woensdag 17 april 2019

Triniti tuinmeubelen

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Bespaar tot wel via kiesproduct. De stof is voorzien van een speciale coating en maakt het vuil- en waterafstotend.


Daarnaast is deze ook UV-bestendig waardoor de stof niet zal verkleuren.

Triniti biedt een betaalbaar design. De textilene collectie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. Het merk kenmerkt zich door haar tijdloze modellen en exclusieve stoffen en uitstraling van de loungesets. RVS-onderdelen en UV-bestendigheid hebben deze tuinmeubelen weinig onderhoud nodig en gaan zij heel lang mee. Koop of Verkoop triniti tuinmeubelen op Marktplaats.


Bekijk Lokale Aanbiedingen ? De loungeset heeft een moderne uitstraling en kenmerkt zich door een strak design. De Trini Tom loungeset onderscheidt zich, naast zijn hoge kwaliteit, van andere loungesets door een fantastisch zitcomfort.

Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen , grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Het zitcomfort en gemak van onderhoud van de Exotan triniti tuinmeubelen dient de mens.


Bijna alle sets van Exotan kunnen gedurende een regenbui buiten blijven staan. U krijgt direct een bevestiging. Deze premium hoekbank is volledig weerbestendig door het gebruik van Silvertex en snel droog door het gepatenteerde quick dry foam.


De set kan door het gebruik van deze materialen het gehele jaar door buiten blijven staan. Het frame is van aluminium en geïmpregneerd hout voor een lange levensduur van het onderstel. De Tom is gemaakt van Silvertex materiaal en dit heeft een all weather functie, wat inhoudt dat het bestand is tegen regen.


De hocker wordt vaak in combinatie verkocht met de Drago tuinstoel in de kleur zwart. Hij heeft een aluminium frame en een textileen zitting die geen. Persoon Outdoor Living is al ruim jaar actief in de tuinmeubelbranche. Deze worden geimporteerd uit China, Vietnam, Indonesië en Polen. In de zomer wil je toch heerlijk buiten in de tuin zitten!


Neem ook een kijkje bij ons eigen merk MeSaMi, eigen import dus nog voordeliger. In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! In elke inspiratietuin worden combinaties van diverse soorten sierbestrating (bijvoorbeeld oud gebakken klinkers, nieuw gebakken stenen, natuursteen, beton) en toebehoren, maar ook tuinaccessoires zoals tuinmeubelen , tuinhout, tuinhuizen en overkappingen getoond. Door het gebruik van Silvertex kan de loungeset het hele jaar buiten blijven staan en is die onderhoudsvriendelijk en all weather.


De interne kussens geven veel zitcomfort en door de hoek kun je ook lekker in de loungeset liggen. De levertijd bedraagt weken. Aangezien wij onze tuinmeubels ook zelf controleren, garanderen wij naast een betaalbaar product ook hoge kwaliteit en goede service. Onder de Outdoor Living Mall ligt onze grote opslagkelder van 60. Van hieruit kunnen wij onze tuinmeubelen vrijwel direct leveren.


Ook voor tuinmeubelen bent u bij ons aan het juiste adres, in ons filiaal Vijfhuizen, vlakbij Haarlem vind u een zeer groot assortiment loungesets, diningsets, triniti tuinmeubelen en Kettler tuinmeubelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.