donderdag 25 april 2019

De drentse krent

Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Geniet van het idyllisch uitzicht over ons boomgaardje en de landerijen. We gebruiken cookies om volledig van dienst te kunnen zijn. Zo kunnen we bijvoorbeeld je voorkeuren bewaren, je winkelwagen bewaren, en anonieme statistieken bijhouden.


De drentse krent , Wapserveen. U komt voor natuur, cultuur en culinair goed aan uw trekken. Zo zijn er verschillende wandel en fiets mogelijkheden.

Op fietsafstand ligt de Takkenhoogte en de Wemme, wandelgebieden met verschillende routes. De service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel evenals het ontbijt, veel variatie, vers en gezond. Een prettig verblijf met voldoende privacy. NEEM TIJD VOOR ELKAAR: ruimte, rust, loungen bij de houthaar landelijk én dichtbij de sta goede bedden, heerlijk ontbijt, alles over de streek.


MET ALLE COMFORT: ons bijgebouw met twee gastenverblijven heeft een rieten dak en stalraampjes. Os quartos do hotel dispõem de TV com canais via satélite e DVD player, terraço e área de estar. Há também uma mesa para refeições. Os banheiros privativos incluem banheira ou chuveiro. Gelegen tussen Meppel en Hoogeveen met volop.


Registered at BBIE, Benelux office for intellectual. Er komen bijzondere planten en dieren voor, waaronder de holwortel, dassen, reeën en niet te vergeten ooievaars. De fietsroutes voeren je langs de meest bijzondere plekjes van het Reestdal én langs de vijf verhalenpalen, die de moeite waard zijn om even af te stappen. Drentse krent is een riante BB met rust en ruimte. Maar er is meer: verschillende terrasjes met zitgelegenhei een goede plek voor jeu de boules en een uitgebreid vers ontbijt.


Met de auto: Wij zijn te bereiken via de Adie van Meppel naar Hoogeveen gaat.

Neem de afslag Zuidwolde, onderaan de afslag rechts (Willem Moesweg), aan het einde weer rechts, dat is de bestemmingstraat. De krent bloeit vooral op kortloten aan scheuten van het voorgaande jaar. In de oksels van de bladeren ontwikkelen zich in juni al weer bloemknoppen voor het volgende jaar.


De (schijn) vruchten rijpen in juli en augustus en kleuren dan rood tot donkerpurper. De zaden liggen opgesloten in een vier-tot tienhokkig klokhuis. Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Een prachtige plek, midden in de weilanden, aan een klein bos. Vooral in de zomer zal de natuurliefhebber alle geneugten van deze bed en breakfast waarderen. Ze hebben bv een overdekte houthaard waar het vast op een zomer avond heerlijk is. Wij bleven binnen ivm de weersomstandigheden. Het verblijf was ruim en prettig.


En indien geen teken van leven maak je vooral niet ongerust. Morgen speel ik al godsgruwelijk vroeg aan de andere kant van de wereld. Dus moet er een logeeradres geregeld worden.


Ik heb getwijfeld over “BB het eikeltje”, “BB Cows in Bed” en “BB bij de trekgaten”, maar de keuze is uiteindelijk gevallen op “ Drentse Krent ”. Een voortreffelijk ontbijt” gaf de doorslag. Er even tussenuit om te ontspannen in een verzorgde omgeving, niets moeten en je laten verassen door het rijke aanbod van Zuidwest Drenthe. Tesisin odalarında uydu TV, DVD oynatıcı, teras ve oturma alanı bulunmaktadır. Wi-Fi erişimi ücretsizdir.


Yemek masası da mevcuttur. Tüm odalar bahçe manzaralıdır. Onze mooie stek in het Drentse buitengebied heeft ons de rust en de ruimte gegeven om met onze ideeën aan de slag te gaan. Ideeën borrelen naar boven en komen niet in de verdrukking.


En rust is nodig om die ideeën tot plannen om te zetten. Zo ontstaan de mooiste dingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.