dinsdag 30 april 2019

Serre van glas

Inclusief Gratis Levering! Altijd zeker van de laagste prijs! Terrasoverkappingen branche. Bekijk de nieuwe collectie van Vans online bij de Bijenkorf. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Serre van glas of polycarbonaat?

Bij het plaatsen van een serre wordt veel gebruikgemaakt van glas , maar een polycarbonaat serre is ook mogelijk. Een polycarbonaat dak is in feite een harde en sterke glasplaat van kunststof. Dit materiaal is wel 2maal sterker dan glas én lichter van gewicht.


Wat in vrijwel elk ontwerp hetzelfde is, zijn de grote glasoppervlakken. Iedereen wil een serre die voor een zo groot mogelijk deel uit glas bestaat. Want met een glazen serre stroomt de warmte binnen.


De glazen serres van Tuinmaximaal zijn voordelig geprijsd en van hoge kwaliteit. Niet alleen is aluminium zeer solide, het is ook gemakkelijk in onderhoud.

Glas voor serre : mogelijkheden. Het kiezen van het juiste glas voor de serre is niet altijd even eenvoudig want er zijn nogal wat opties. In dit artikel vind je een uitleg over de meest gebruikte glassoorten en de opties waaruit je kan kiezen. Langer genieten van het buitengevoel.


Door het bouwen van een glazen serre geniet u meer van uw tuin en het buitenleven. Dat alles in de vertrouwde omgeving van uw huis. De serre biedt ruimte voor veelzijdige toepassingen. Als uitbreiding van de woonkamer, als woonkeuken of als extra loungekamer of hobbyruimte bijvoorbeeld. Glazen serre dak maken met de dak beglazingsprofielen van glasdiscount.


Gelaagd glas voor extra veiligheid. In een serre zit logischerwijs veel glas , ook op plaatsen waar dat best kwetsbaar kan zijn. Denk hierbij aan glas op een hoogte waar u tegenaan kunt lopen, of wat bijvoorbeeld vanaf de buitenkant makkelijk te bereiken is.


Met een zonverwarmde glazen serre kunt u in elk seizoen “buiten” genieten. U bespaart direct op uw stookkosten omdat de serre ook nog eens extra isolerend werkt voor uw woning. Dat betekent kort gezegd minder energieverbruik en meer woongenot. Ter Huurne in Haaksbergen verteld u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van glazen serres.


Maar wat is een serre precies? U kunt een serre vergelijken met een tuinkamer of uitbouw van uw woning en in België wordt het ook wel een veranda genoemd.

Voor glassoorten voor uw serre kunt u bij Vriesia Bouwen met glas kiezen uit tal van glassoorten. Zoals isolatie-, zonwerend of zelfreinigend glas. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis.


Geen abonnement, betaal per film. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Met een serre van Vriesia aan uw woning krijgt u het gevoel dat u buiten zit, maar u bent gewoon in de woning. De tuin wordt veel meer betrokken bij het huis, het vormt meer één geheel. Er heerst een lichte, ruime en transparante sfeer.


In uw serre kunt u genieten van het eerste voorjaarszonnetje of juist van de laatste zonnestralen in het najaar. Buiten-Goed heeft een zeer uitgebreid assortiment aan serres van. De prijsopbouw van een glazen serre. Wanneer we de prijsopbouw van een serre van glas meer gedetailleerd gaan bekijken kunnen we niet anders dan vaststellen dat deze uit twee delen bestaat.


We onderscheiden op dit vlak dan ook de materiaalkost (procent) van de arbeidskost (procent). Vaak is zowel het dak als de schuifdeuren van glas waardoor je ontzettend veel extra lichtinval krijgt in de woning. Met een schuifpui maak je vaak alleen één wand van glas en is het niet zozeer een aanbouw. Een serre is een complete aanbouw van glas aan je woning. Goedkope kwalitatieve serre van glas kopen met gratis levering aan huis.


Voor deze mooie tuinkas is in elke tuin wel een plaatsje. Raampartijen serre versus aanbouw. Meestal heeft een serre zelfs een glazen dak.


De grote aanwezigheid van glas zorgt voor een duidelijke link tussen binnen en buiten. Zelfs tijdens de winter kan je op deze manier in je tuin vertoeven. Het formaat van de serre is ook van invloed op de materiaalkosten. Het gaat hier niet alleen om de vierkante meters van een serre (lengte x breedte maten), maar ook de kubieke meters kunnen belangrijk zijn.


Ga je namelijk voor een hoge serre , dan valt het aantal mhoger uit en dit merk je ook in de prijs. Veel keuze op het gebied van glas. Wij gebruiken dus hoogwaardig aluminium als materiaal voor uw serre.


Dit veiligheidsglas is tevens inbraakweren het is niet gemakkelijk kapot te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.