woensdag 10 april 2019

Cinderella new classic hoofdkussen

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Voor 23:bestel is morgen thuis!


Traditioneel vakmanschap, made in Hollan en op eenzame hoogte als het om innovatie gaat. Voor ieder lichaam en iedere voorkeur een kussen op maat. U bent van een goede nachtrust verzekerd.


Geschikt voor zijslapers, maar rugslapers gaan meer moeite hebben. De toevoeging van wol zorgt ervoor dat dit kussen sterk vochtregulerend is en het daardoor ook geschikt is voor mensen die ’s nachts veel transpireren. Het is anti-allergeen en wasbaar. Het klassieke kussen verbeterd! Daarbij is het tevens te drogen in de droogtrommel.


Dagelijks zacht opkloppen en regelmatig luchten. Om hygiënische redenen kunnen hoofdkussens alleen geruild worden op de dag van aankoop. Dit fijne kussen is uniek door zijn doordachte vormgeving. Kom naar de winkel of bestel online!


Altijd de scherpste deals. Achteraf betalen mogelijk. Bekijk ons ruime assortiment! Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. De vulling bestaat uit fijne gesiliconiceerde holle polyester vezel die gedraaid zijn tot bolletjes.


Hierdoor is de vulling zacht en veerkrachtig. De vulling wordt hierdoor grotendeels gefixeerd en zorgt er voor dat het kussen haar vorm behoudt. Ieder kussen is uniek in samenstelling en middels verschillende comfortklassen biedt de collectie een uitgebreid assortiment. Dankzij het unieke stabilisatieschot wordt de vorm behouden door fixatie van de vulling en biedt het kussen de meest optimale ondersteuning aan hoofd en nek. Door het stabilisatieschot ontstaat er tevens een uitsparing waardoor drukpunten beter gereguleerd worden.


Enkel bij dit kussen heb ik geen last meer van een stijve nek, ook ideaal van dikte. New Classic F (Firm) is de stevigste variant en is anti-allergeen. Voor mijn kinderen is het kussen echter te hoog.


Cinderella new classic hoofdkussen

Bestel Cinderella Classic Hoofdkussen Wit bij fonQ vanaf € 295. Meer hoofdkussens van dit atelier. De kracht van deze kussen serie komt voort uit haar unieke stabilisatieschot.


Cinderella Bedding biedt een breed assortiment hoofdkussens : de comfortabele klassiekers, maar ook kussens met een neksteun, schouderuitsparing en een stabilisatieschot. Bedspreien, plaids en dekens. Koop vandaag nog het fijnste Hoofdkussen.


Dit komt door haar unieke stabilisatieschot. Door dit stabilisatieschot in het Cinderella New classic hoofdkussen behoudt het kussen zijn vorm, biedt het kussen optimale ondersteuning en wordt de vulling gefixeerd. Dit hoofdkussen is stevig, biedt optimale ondersteuning en geschikt voor zijslapers op een medium of stevig matras. Het hoofdkussen heeft bovendien een stevige vulling van latexvlokken en gesiliconiseerde holle polyester vezelbolletjes.


Er zijn zes verschillende varianten en allemaal bieden ze u hetzelfde comfort. U kunt ue eigen kleur en comfort kiezen. Dit ademende materiaal is lekker luchtig en het kussen blijft mede door de Healthguard finish lekker fris.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.