woensdag 24 april 2019

Steigerhouten tafel groningen

Snelste levering in de Branche! Ook steigerhouten meubelen op maat binnen weken bezorgd! Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Kwaliteit uit eigen Fabriek.

Bekijk ons aanbod nu online. Afhalen of laten bezorgen. PontMeyer is dé leverancier voor hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen. Vind steigerhouten tafel het nu op Kensaq.


Betonlook eettafels, eiken eettafels, robuuste tafels en nog veel meer op maat gemaakt. De steigerhouten meubelen die je bij ons afneemt kunnen we in ons magazijn of werkplaats stallen in Groot Ammers. Hier slaag je zeker als je op zoek bent naar een steigerhouten tafel , kast of steigerhouten bed.


Wij helpen je er graag mee.

Wat een mooie salontafel is type Arnol de details van de tafel zijn super. De tafel had precies de goede afmetingen, 1x cm. Ik heb er voor gekozen om de tafel onbehandeld te laten zodat ik hem zelf kon afwerken in een whitewash. De salontafel staat inmiddels in de woonkamer, echt een oogappeltje.


Het steigerhout oogt robuust, kan goed tegen een stootje en kan in elke gewenste tint een wash krijgen. Elke plank is uniek en dat maakt een meubel van steigerhout dan ook zo bijzonder, er is namelijk geen tweede van. U kunt er voor kiezen dit tafeltje van het type Groningen zelf te maken en om het door ons te laten maken, u geeft dan de maten door onze timmerlieden fabriceren de tafel voor u op maat dus bestellen kan ook. Steigerhouten meubels kopen?


Uitrusten in de zon op een lekkere luie bank type Groningen. Met steigerhouten meubelen is het voor Rustikal Meubelen allemaal begonnen. Naast de productie van steigerhouten meubelen produceren wij al geruime tijd onze unieke damwandhouten meubelen en meubelen van het stoere en frisse Douglashout. Eettafels en tafels van steigerhout te kust en te keur. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De stalen frame’s uit onze eigen werkplaats kunnen ook los besteld worden volgens eigen wensen. De eettafel wordt gedragen door een steigerbuizen onderstel op voetplaten. Je kan er ook voor kiezen om onder de buizen wielen te laten monteren.


Wij schuren onze steigerhouten bladen machinaal dus de tafel heeft absoluut geen splinters.

Iets wat deze tafel een chiq maar toch stoer gezicht geeft. Voor buiten gebruik adviseren wij de poten te behandelen met een poedercoating. Behandelingen steigerhouten tafel. Wij raden altijd aan de tafel te lakken.


Zeker een eettafel gaat dan veel langer mee. Hij is veel beter beschermd tegen etensresten en vocht. Wij lakken of behandelen de tafel zelf op verzoek van de klant. Dit stoere model heeft een robuuste uitstraling met zijn blokpoten van 13x13cm.


Een echte aanwinst voor elke eetkamer of de tuin. Content filed under the steigerhouten tafel taxonomy. Tafel Groningen heeft niet alleen de naam ‘ Groningen ’ maar wordt ook gemaakt in de provincie Groningen , een robuuste en stoere tafel dus! We kunnen de tafel ook uitvoeren in nieuw steigerhout. Deze luxe steigerhouten tafel is schoongemaakt en geschuurd.


Deze eettafel is onbehandeld en kunt u desgewenst nog beitsen of verven met bijvoorbeeld Maxrelease kleurloos (aanbevolen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.