maandag 22 april 2019

Kunstgras tuin prijzen

Kom naar één van onze winkels voor meer info! Kies een nieuwe vloer vanuit huis. Met onze gratis vloerstalenservice! Volop vloer ideeën en kleuropties. De grootste collectie kunstgrassen hier!


Kunstgrassen tegen de laagste prijzen.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Van tuinhout tot sierbestrating! Ons kunstgras van het merk Royal Grass heeft een minimale levensduur van jaar, ziet er ongekend realistisch uit en vraagt vrijwel geen onderhoud. Daarmee is kunstgras niet alleen een mooie en onderhoudsvriendelijke oplossing voor in de tuin , het is ook nog eens een voordelige investering.


Hierdoor kunnen wij onze kunstgras prijzen laag houden. Door dit directe contact kunnen we niet alleen een zeer concurrerende prijs garanderen, maar staan we ook garant voor de goede kwaliteit van de diverse soorten kunstgras in ons assortiment! Altijd al kunstgras in de tuin of balkon willen hebben maar altijd te duur?


Bij ons is het nog betaalbaar, voor topkwaliteit kunstgras zeer scherpe prijzen.

Binnen straal van 50km gratis bezorgd. Vraag gratis proefstukjes. De voordelen van kunstgras in de tuin. Een groot voordeel van een tuin met kunstgras is het gemak dat het biedt.


Naast de kunstgras prijzen vind u hieronder de prijzen voor het aanleggen van het kunstgras en eventueel het voorbereiden van de ondergrond. Het is belangrijk voor een goede ondergrond om lang van uw kunstgras te kunnen genieten. Wij streven ernaar om een duidelijke prijs voor u vast te stellen. Op je balkon staat kunstgras bijvoorbeeld prachtig! Het leggen van een kunstgrasmat is zo gebeur het is gemakkelijk op maat te maken.


De getoonde prijzen kunstgras zijn inclusief BTW en per vierkante meter. De adviesprijzen zijn exclusief installatie en eventueel kosten voor aanvullende materialen. Geen verplichtingen maar wel. Alles over de prijs van kunstgras : bereken uw kunstgras prijs.


U bestelt al kunstgras vanaf € 1per m2. De kunstgras prijzen zijn sterk afhankelijk van de componenten die gebruikt worden voor de productie van de vezels zelf. Uiteraard is de dichtheid van de mat en de lengte van de vezels belangrijk.


Hier kunt u alle soorten kunstgras van dichtbij bekijken en voelen.

Op locatie leggen wij u graag uit wat de verschillen tussen de diverse kunstgrassen zijn en welke soort in uw geval het meest geschikt is. Een onderhouds vriendelijke tuin is mogelijk met kunstgras. Daarnaast is kunstgras ideaal voor kinderen om veilig op te spelen. Hieronder treft u onze selectie voor kunstgras in de tuin.


De prijzen in de markt variëren dan ook van laag naar hoog. Hoe meer grondstoffen hoe duurder het zal zijn. De soorten voor sportvelden zijn van een andere prijsklasse dan de soorten voor in uw eigen tuin. Dit heeft te maken met de samenstelling van het product.


Het dient er realistisch en natuurlijk uit te zien en daarnaast dient het ook zacht aan te voelen. De geselecteerde kunstgrassen in de categorie tuin zijn hier uitermate geschikt voor. Er zit natuurlijk veel verschil in de soorten en prijzen die te koop.


Gelukkig is er een alternatief waardoor je tuin steeds in topconditie is. Een kunstgras tuin is de perfecte oplossing. Door technologische vernieuwingen gaat ook kunstgras mee met zijn tijd en is het verschil met natuurlijk gras nog maar nauwelijks te zien.


Oplevering van uw kunstgras tuin binnen dagen. Meer informatie omtrent de voordelen van kunstgras vindt u onder waarom kunstgras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.