maandag 8 april 2019

Grote stenen kruiken

Verzending vanaf €in uur. Pick From Economy, Mid-Range, Heavy Duty, Performance Brands. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Landelijke stoere en sobere kruiken en potten van hout of steen, prachtig doorleefd. Bekijk ons ruime assortiment met stoere en authentieke stenen kruiken , vazen en potten.

Deze kruiken brengen veel sfeer en staan erg leuk als ornament in de tuin of als bloempot met een mooie plant erin. Zware stenen bolle kruik in licht en donker grijze tint. Mooi afgewerkt met oren. Prachtig met een groene tak , dadeltak. Grote kruik lamp kruiklamp stenen lampenvoet aardewerk.


Totale hoogte inclusief kap is 77cm. Breedte breedste punt voet ongeveer 50cm. Bij het maken van een uitsnede komt het erin veel gevallen nogal op aan hoe dit gedaan wordt.

Het eind resultaat wordt hier namelijk sterk door bepaald. U kunt de kruik af halen of contact met ons opnemen wat betreft bezorging. METALEN KRUIK met zwart ringvest Medium nr. Kies je voor een kleine of een grote bloempot voor buiten? Alle buitenpotten worden nog met de hand gemaakt.


Daarom is geen enkele pot hetzelfde, maar wel altijd authentiek. Stenen bloempot voor buiten. Chinese stenen kruik , 18cm hoog. Oud stenen potje uit India.


Het is een tuimelpotje, onderkant loopt iets bol. De aardewerk kruiken die u in onze groothandel kunt u het hele jaar door gebruiken. Deze hebben een warme uitstraling die ervoor zorgt dat uw klanten zich op hun gemak voelen in uw winkel.


Wij begrijpen dat u geen grote aantallen nodig heeft als u onze artikelen puur als winkeldecoratie wilt gebruiken. De mogelijkheden tijdens het fotograferen waren eindeloos. Het ruwe, stoere materiaal van de pot combineert prachtig met zachte materialen van vachten of juist met natuurlijke materialen zoals de dadel tak of hoorns. In een grote bloemenvaas zet je het liefst een prachtig boeket, maar vazen en kruiken zijn ook zeer decoratief zonder bloemen erin. Of wat dacht je van een hoge vaas van glas met bijvoorbeeld een siertak of bloesemtak?


Een vaas van steen kan ook prima gevuld met een (hang)plant.

In een kruik van steen zijn gedroogde takken of droogbloemen erg mooi. Behalve aardewerk bloempotten voor buiten verkopen we bij Warentuin ook stenen bloempotten voor buiten. Van een mooie sobere, stoere pot voor op een meerpaal tot een prachtige chinese kruik als eyecather of een leuke pot voor een plantje, je vindt het bij ons. Kopen en verkopen op 2dehands.


Na een grote verbouwing konden we ons bezig houden met het leukste gedeelte, het inrichten en het zoeken naar mooie spullen. Onze voorkeur gaat uit naar mooie stoere, sobere en sfeervolle woonaccessoires in landelijke stijl. Vind de beste selectie grote stenen kruiken fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit grote stenen kruiken voor de dutch luidspreker markt bij. Nepalese kruik met touw XL, hoogte cm.


Grote collectie authentieke accessoires van oud hout o. India, China, Afrika en Indonesië. Unieke robuuste decoraties voor een sober stoer interieur. Stoere Landelijke woonaccessoires uit veel verschillende landen en diverse culturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.