dinsdag 9 april 2019

Voortuin ideeën

Een schitterende voortuin. Vóór de realisatie van jouw voortuin dien je rekening te houden met de actuele situatie. Er moet bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de volgende zaken: Staat de voortuin. In de meeste traditionele voortuinen niet heel veel.


Zonde eigenlijk, want er zijn wel degelijk hele leuke ideeën voor de voortuin. Wil jij jouw voortuin ook aanpakken, maar je hebt geen inspiratie en je weet niet hoe te beginnen?

Lees dan snel verder, want wij hebben een aantal hele leuke voortuin ideeën voor jou op een rijtje gezet. Voortuinen , het eerste aanzicht van uw woning. Voordat je begint met de aanleg of make-over van je voortuin , is het goed om je bewust te worden van de mogelijkheden. In dit blog worden inspirerende voortuin ideeën besproken die de basis zullen kunnen voor jouw eigen voortuin ! Als de voortuin er inspiratieloos en onverzorgd uitziet is de kans groter dat je minder voor het huis krijgt of het langer duurt voordat je verkoopt.


Ook al moet je door veel dingen heen kijken als je een huis gaat kopen. En ook al hebben nieuwe bewoners andere ideeën over de voortuin , verzorgd groen en schone tegels geven een betere indruk. Of je nou een hele grote of juist een kleine voortuin hebt. Om jouw hierbij te helpen geven wij handige tips, leuke voortuin ideeën en hele mooie inspiratie foto’s van verschillende soorten en stylen voortuinen !

Je voortuin is het visitiekaartje van je huis en is zeer bepalend voor de waarde en aanblik. We geven je voortuin ideeën voor een rijtjeswoning. De voortuin is namelijk het visitekaartje voor je huis.


Het zou bovendien erg zonde zijn als je er niets mee zou doen. Er zijn namelijk zóveel leuke voortuin ideeën. Leuke ideeën waarmee je de voortuin decoratief mooier kunt inrichten, maar ook hele praktische voortuin ideeën , die bijdragen aan je wooncomfort. Prachtig dus als jij zelf niet echt dol bent op tuinieren of als je gewoon houdt van strakke lijnen. Prachtige terrassen, strakke zithoekjes, fleurige beplanting of een moderne vijver: de mogelijkheden om een strakke tuin aan te leggen zijn eindeloos.


Wij zetten boeiende strakke tuin ideeën op een rij. Als je het tuinpad van de voordeur naar het tuinhekje wilt verlengen, om aankomende gasten een betere blik op je tuin te gunnen, creëer dan een reden voor iedere bocht. Zoals aangegeven zijn er wat regels waar je je aan moet houden met betrekking tot erfafscheidingen in de voortuin maar blijven er genoeg mogelijkheden over om een mooie erfafscheiding te plaatsen. Ik zal je op weg helpen met erfafscheiding voorbeelden voor in de voortuin.


Veel mensen denken dat je met een kleine voortuin minder mogelijkheden hebt, maar het tegendeel is waar! Bekijk dan hieronder de foto’s van verschillende voortuinen ideeën die ik op een rijtje heb gezet voor jullie en misschien zit jouw favoriete voortuin er wel tussen! Inrichten van je voortuin. Laat je voortuin er niet belabberd bij staan, want juist met dit plekje geef je mensen uit de buurt of je bezoek een indruk van wie jij bent.


De een begint met zijn achtertuin en de ander begint bij het begin. We hebben inspiratie voor voorbeeldtuinen voor je op een rijtje gezet.

Heb jij zelf een prachtige voortuin ? Je foto kan zomaar tussen de onderstaande voorbeelden komen te staan. Helaas wordt er niet altijd zoveel aandacht aan de voortuin besteed. Mensen weten soms niet zo goed wat ze er mee moeten doen of hoe ze het willen inrichten. Om er voor te zorgen dat ook jouw voortuin er mooi uitziet, hebben wij een aantal voortuin ideeën op een rij gezet.


Geen inspiratie voor de renovatie van je voortuin ? Geplaatst op: Categorieën: Inspiratie. We verblijven over het algemeen niet vaak en lang in onze voortuin. Toch is het van belang om aandacht te besteden aan de inrichting ervan, want de voortuin is het visitekaartje van uw huis. De beste voortuin-ideeën voor een rijtjeshuis Marjolein Leenstra.


Dankzij dit trucje blijven je wimpers de hele dag gekruld. In deze blog voorzien we je van een aantal toffe voortuin ideeën , zodat je inspiratie op kunt doen en aan de slag kan gaan met het (her)inrichten van je eigen voortuin. Vandaag willen we nóg meer voortuin inspiratie met jullie delen met tien verschillende voortuinen , die door verschillende tuinarchitecten en hoveniers uit binnen- en buitenland zijn ontworpen. Het belangrijkste basiselement van de tuin is wat ons betreft de haag. Zo’n lage tuinafscheiding in de voortuin is als het ware een lijst om uw stukje grond.


Voor een lage tuinafscheiding in de voortuin zijn verschillende planten geschikt. Zo kun je kiezen voor een voortuin met veel groen zoals grotere struiken of misschien zelfs bomen, een volle en bonte border is ook een optie. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de voortuin te bestraten met bijvoorbeeld tegels zodat er een terras ontstaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.