maandag 8 april 2019

Hendi barbecue

Professionele apparatuur en Ruime keuze. Van Hattem Horeca vlakbij Utrecht. Hendi barbecue op Vergelijk. Bekijk Ons Complete Aanbod! Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

Het is dan ook een barbecue waar heerlijke gerechten op bereid kunnen worden. Weber, Boretti, Big Green Egg, Barbecook en koop online! Naast deze overzichtelijke en gebruiksvriendeli. Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Een horeca Grill Master Maxi BBQ kopen bij XXLhoreca? Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Specialistisch advies nodig?

Bespaar tot wel via kiesproduct. Groot assortiment Barbecues. Diverse onderdelen zijn ook universeel toepasbaar. Bij XXLhoreca is elk onderdeel van elk apparaat van HENDI verkrijgbaar. De onderdelen staan niet los op onze website.


Een prijsaanvraag of een HENDI onderdeel bestellen werkt als volgt: 1. Deze jarenlange ervaring resulteert in gasbarbecues die robuust, efficiënt en makkelijk in gebruik zijn. Al onze gasbarbecues maken gebruik van gasinrichtingen die aan de strengste eisen voldoen en die zeer veilig in gebruik. Afmetingen afdekhoes: 7x 5x (H)3MM.


Beschermt uw barbecue bij een buitje of tegen stof. U bakt eenvoudig de lekkerste stukjes vlees. Zo kunnen uw gasten op uw feest ook genieten van een lekkere maaltijd en hoeft het feestje niet te stoppen rond etenstijd!


De barbecue is snel warm dus u kunt meteen beginnen met. Barbecue op gas Een barbecue op gas heeft veel voordelen. Roestvaststalen frame met roestvaststalen grillrooster en geëmailleerde braadpan (590x4mm inwendig)Geschikt voor.


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren. Gas barbecues zijn er in veel verschillende soorten en maten.

De Patio is heeft roosters van 35x3cm. Op de doos op de foto staat kg, het is kg. De vraag die we erbij kregen was: kunnen jullie deze barbecue eens flink aan de tand voelen? Dit zijn hoogwaardige barbecues gemaakt van het beste RVS.


Deze professionele bbq’s worden veel gebruikt in de verhuur en ook door de cateraar. De andere lijn, de Grill Master, wordt geïmporteerd uit het verre Oosten. Dit is een veel verkochte barbecue.


Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op! Wil je een gas barbecue kopen? Dan ben je bij Barbecueshop. In ons assortiment vind je onder andere Weber gas barbecues , maar ook Boretti, Campingaz en Garden Grill vind je terug in onze shop. Gas- of houtskool barbecue ? De keuze voor een gas- of houtskool barbecue is heel persoonlijk.


IVAS Barbecues is de specialist voor horeca barbecues , en levert een groot assortiment aan standaard maar ook maatwerk barbecues. Of u nu buiten of binnen wilt barbecuen , IVAS barbecues branden vaak op gas, altijd schoon en hygienisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.