donderdag 25 april 2019

Vleesthermometer weber

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 199. Zoek naar vlees thermometer op de nieuwe KensaQ.


Controleer of uw steak gaar is zonder in uw kostbare stukje vlees te hoeven snijden. Op de direct afleesbare thermometer kunt u snel en accuraat de digitale.

Alles dat u hoeft te doen is de gewenste kerntemperatuur van het vlees in te stellen deze thermometer laat u weten wanneer het vlees gaar is! Altijd de perfecte garing. De temperatuur is in Fahrenheit en Celcius af te lezen en de sensor is draadloos. De iGrill Mini houdt het eten tijdens het hele proces in de gaten en laat u weten wanneer het de perfecte temperatuur bereikt heeft en van de barbecue af kan. Een thermometer is bijzonder handig kookgerei waarmee je bereidingen keer op keer een succes worden.


Zo gebruik je een vleesthermometer of kernthermometer om gemakkelijk de kerntemperatuur van je vlees te meten. Zo weet je precies wanneer de juiste temperatuur is bereikt, voor het meest smakelijke en malse resultaat. Steek de pen in het vlees. De sensor staat in verbinding van de iGrill Mini of iGrill 2.

Vandaag is het je verjaardag. Al je gasten zitten in een kringetje en omdat het je verjaardag is, eten ze mee. De barbecue staat aan en ligt vol met vlees. Maar wanneer is het vlees nu goed?


Of u nu een zelfbenoemde grillmaster bent of pas net begint, iedereen heeft baat bij een goede thermometer en timer. Soms wordt er een stuk vlees afgesneden, om vervolgens het vlees weer terug te leggen op de barbecue wanneer blijkt dat het nog niet goed is. De enige manier om de gaarheid van je vlees te bepalen is door een vleesthermometer te gebruiken tijdens het barbecueën. Hoe je een vleesthermometer het best gebruikt, vertel ik je hier in tips.


Vleesthermometers koop je eenvoudig online bij bol. Het is Sale bij de Bijenkorf! Je kan nu de temperatuur van je gerecht draadloos volgen. Met de iGrill app heeft ook een optie voor een wekker waarmee je de tijd voor een gerecht kunt instellen. Op deze app lees je namelijk nauwkeurig de temperatuur van het vlees af.


De vleesthermometer is zeer accuraat en schakelt zichzelf automatisch uit na minuten. Met deze vleesthermometer is het bij ons ooit begonnen. We hadden hem eigenlijk gekocht voor onze barista hobby vandaar het haakje dat je aan de melkkan kan koppelen, maar konden er redelijk mee uit de voeten voor het meten van de meel, water en deegtemperatuur.


Hij voldoet zeker, maar is niet zo nauwkeurig als zijn digitale vriendjes. Voor 21:bestel is morgen in. Gratis bezorging vanaf €4-.

Weber iGrill Mini Digitale thermometer. Ideaal voor de echte barbecueliefhebber! Deze vleesthermometer erg geeft nauwkeurig aan hoe warm het vlees is. Een slim idee voor als je bijvoorbeeld iets wilt slowcooken of langzaam wilt laten garen.


Daarnaast hebben wij een forum waar alle barbecue liefhebbers. Deze handige barbecue thermometer is onmisbaar voor elke. Waar gebruik ik die vleesthermometer voor.


Gek genoeg zul je merken dat zodra je eenmaal zo’n thermometer in huis hebt je die voor van alles en nog wat kunt gebruiken. Ik heb er ooit een gehad en dat was niet zo’n beste. Toch gebruikte ik die bij het bakken van brood en cake.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.