donderdag 20 september 2018

Beschermhoes weber 57

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle merken, scherp geprijsd!


Vergelijken doe je op Beslist. In de binnenkant is tevens een opberghoes te vinden. Tegelijk zorgt een beschermhoes voor een weber bbq ervoor dat uw weber het hele jaar door binnen een handomdraai klaar staat als u er gebruik van wilt maken.


Ons aanbod weber barbecue hoezen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Zorg er altijd voor dat uw barbecue beschermd is, of u nu thuis of onderweg bent. Onze duurzame hoezen en draagtassen beschermen uw barbecue overal tegen. Deze hoes is geschikt voor verschillende weber barbecues.


Standaard hoes voor barbecues van cm. Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. De hoes is vervaardigd van slijtvast materiaal en zeer duurzaam. Weber BBQ hoes Premium Diam. Kies uit 2producten vanaf € 50.


Het is Sale bij de Bijenkorf! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ben je klaar met barbecueën? Dankzij het klittenband blijft de hoes goed op zijn plek zitten. De snelste manier om uw barbecuevaardigheden naar een hoger niveau te tillen is het experimenteren met accessoires.


Het enige wat uw nodig heeft zijn de juiste accessoires om uw achtertuin om te toveren tot een volledige buitenkeuken. Dan worden de bbq hoezen thuis afgeleverd. Liever verschillende hoezen bekijken?


Luxe beschermhoes voor de weber spirit 2serie. Geschikt voor een barbecue met een diameter van cm. Ook verkrijgbaar als korte hoes. De hoezen zijn weerbestendig, zodat je de barbecue gewoon buiten kunt laten staan. Zo bescherm je de barbecueset tegen onder andere regen en andere onaangename beschadigingen.


De zwarte hoes is centimeter en is gemaakt van kunststof. Het 1 polyester all-weather materiaal is geschikt tegen alle weersinvloeden. De dekselgreep heeft een hitteschild en in het deksel bevindt zich een thermometer zodat je de temperatuur continu in de gaten kunt houden.


Bescherm je barbecue met deze luxe hoes van weber ! De beschermhoes is door middel van klittenband eenvoudig vast te maken aan de onderkant van de barbecue. Ook aan de kleine grilltoestellen is gedacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.