donderdag 6 september 2018

Wat te doen bij vliegenplaag

Wij bieden de Oplossing om Vliegen te verdelgen. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Wat te doen als je door vliegen wordt geplaagd? Een echte vliegenplaag aanpakken is alleen maar eenvoudig als er niet veel vliegen in huis voorkomen.

Je kunt sprays of lijmvallen kopen of je gebruikt de ouderwetse vliegenmepper. Mijn vraag is: wat kunnen we doen (gevel inspuiten of zoiets) zodat de vliegen ons huis in het najaar voorbij gaan? Ik lees veelal de opmerking ‘je kunt er niets aan doen ’, maar dat zou betekenen dat we nog in lengte van jaren deze overlast houden, en van dit vooruitzicht griezel ik.


Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Er zijn zoveel vliegensoorten met elk hun eigen oorzaak waardoor ze voor de dag komen. Dat ze bij het raam zitten komt doordat ze op het licht afgaan en het zonnetje wat op het raam schijnt. Het beste is om deze vliegen te laten determineren en je dan precies weet waar het om gaat en wat je er aan doen.


Vliegenplagen zijn een probleem voor de voedselhygiëne (verspreiden van ziektekiemen) en kunnen ook enorme hinder veroorzaken bij de getroffen bevolking.

In de Nederlandstalige literatuur of wetgeving is er geen praktische definitie van een vliegenplaag terug te vinden. Het is echt een plaag en ik kom er maar niet van af. Ik spuit regelmatig (keer per weken) en blijf slaan.


Zelf vang ik het grootste gedeelte van de vliegen met een Red-Top vliegenval welke ik bij de groene container heb hangen. Binnen een paar dagen zitten er al honderden in. Na een paar weken is hij helemaal vol. Hoe voorkom ik een nieuwe vliegenplaag ? Voorkomen is altijd beter dan genezen.


Gekocht bij de Gifi voor 6€ was reeds één dag erna bijna alles weg. Wat doe je tegen die vliegenplaag in. Ontstaan van vliegenplaag. Door de razendsnelle voortplanting van de huisvlieg ontstaat een plaag snel. Vooral in de zomer, wanneer de temperatuur oploopt, is het klimaat ideaal voor vliegen.


Bij warm weer kom je vliegen dan ook vaker tegen. Daarbij worden ze vooral naar aangetrokken door voedselresten in huis. Een vliegenplaag op zolder ontstaat vaak omdat de zolder een plek in huis waar mensen niet vaak komen, waardoor een vliegenplaag zich daar vaak onopgemerkt kan ontwikkelen.

Een zolder of vliering is gemakkelijk toegankelijk voor vliegen en de zolder biedt vliegen een rustige plek om te overwinteren. Wanneer u last van een vliegenplaag heeft in uw huis of bedrijf is het raadzaam om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen om het vliegenprobleem aan te pakken. AOB beschikt over de juiste middelen en expertise om een vliegenplaag te bestrijden. Wij kunnen een vliegenplaag onschadelijk maken en doen dat snel en veilig.


Als je buiten een vliegenplaag buiten hebt, gaan ze bijvoorbeeld op je limonade en je stuk vlees af. Als ze eenmaal hun weg hebben gevonden, kom je er maar moeilijk vanaf. Ook een vliegenplaag in huis levert de nodige problemen op.


Klustervliegen komen bijvoorbeeld grootschalig op licht af en voor je het weet, is je hele zolder bewoond met vliegen. JEETJE wat zat dat ding vol! En ranzig,helemaal zwart van binnen. Was bedoelt voor buiten maar zal wellicht ook binnen werken.


Als ie vol is mag het gewoon in de kliko! De zwerm gaat weer weg in het voorjaar, maar komt weer terug om te overwinteren, dus zorgen dat alles dood is. Wat kan ik doen tegen vervelende vliegen en muggen?


Laat je zomer niet vergallen door vervelende vliegen en muggen. Er bestaan heel wat oplossingen om vliegende lastposten op afstand te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.