vrijdag 28 september 2018

Kunstgras huren

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Is het gras groener bij de buren? Vergelijk verhuurbedrijven en bespaar!


U kunt beter kunstgras huren ! Bij ons kunt u goedkoop kunstgras huren : al vanaf € per mper dag, exclusief btw!

Deze huurprijs is berekend op basis van het kunstgras dag van tevoren komen afhalen bij ons in Nunspeet, en het de dag na het evenement weer schoon en droog komen terugbrengen. Wij kunnen het kunstgras desgewenst ook bij u komen brengen en ophalen. Je kunt ook een grasmat huren om te gebruiken als sportveld.


Een kunstgras mat huren is ideaal als je een geschikte afslagplaats voor golf zoekt, maar ook om bijvoorbeeld als speelveld voor kinderen te gebruiken. Ons kunstgras huren is ook mogelijk en ideaal voor kortdurende evenementen of feesten. Zo hoeft u het kunstgras niet te kopen.


Desgewenst komen wij het kunstgras installeren op uw evenement.

ForGrass kunstgras is tevens uitermate geschikt voor het aankleden van uw showroom, beursstan feestlocatie, partytent. Verhuur van kunstgras 5x2m (10m2) voor feesten, evenementen en andere gelegenheden. Diverse afmetingen kunstgras op aanvraag mogelijk. Wij verkopen ook kunstgras voor zeer gunstige.


Het speciale kunstgras voor evenementen en beurzen is één van de meest producten bij GJ Floors. Niet alleen vindt u bij ons het kunstgras dat past bij de stijl en de sfeer van uw beurs of evenement, ook bent u bij ons verzekerd van een grastapijt dat voldoet aan alle huidige veiligheidseisen. Het grote voordeel van kunstgras is dat je het veldje altijd kunt gebruiken.


De rug van het kunstgras is verweven in worteldoek waardoor onkruid geen kans krijgt er doorheen te groeien. Daarom zijn de grasmatten zeer geschikt om voor langere periodes neer te leggen. Voordelig kunstgras huren en laten brengen. Hierbij houden wij rekening dat het kunstgras de dag voor het evenement al opgehaald wordt en de dag na het evenement weer schoon en droog teruggebracht wordt. Indien gewenst kunnen wij het kunstgras ook bij u komen brengen en.


Een trend in evenementen- en beurzenland is het gebruik van kunstgras. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van een beursstand met groen kunstgras of een loper op de beurs van kunstgras. Dit kan niet alleen in de kleur groen, maar ook in allerlei andere kleurvariaties, zoals roo grijs, blauw en.

Gebruik kunstgras bijvoorbeeld om de vloer te bedekken en een natuurlijke sfeer uit te stralen. Combineer het kunstgras bijvoorbeeld met houtsnippers voor een sfeervolle uitstraling van je beursstand of evenement. Het veld heeft alle eigenschappen van een natuur grasveld. De afwateringsgaatjes in de onderkant van de grasmat zorgen ervoor dat het water wegloopt.


Dit maakt het gemakkelijk om voor een korte gebruiksperiode kunstgras te gebruiken. Onze kunstgras kan altijd van pas komen voor uw feest of evenement. Bij Vcompany Partyverhuur bent u op het juiste adres als het om kunstgras gaat.


Nadat de grond goed afgevlakt en ingetrild is wordt het grastapijt uitgerold. Allereerst kost het een stuk minder tijd. Met kunstgras in de tuin heeft een aantal belangrijke pluspunten. Ook voor op de beursvloer geeft het een mooi fris effect.


Het is ideaal voor een event. Bij ons vindt u een gigantisch assortioment voor tuin, balkon, dakterras, speelvelden en sportveldjes tegen scherpe prijzen. We beschikken over verschillende soorten kunstgras dat eenvoudig toe te passen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.