vrijdag 21 september 2018

De eemhof waterfront suite

Kamers vrij in Waterfront Phuket. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Luxe Reizen Voor Lage Prijzen. Groot Aanbod Aan Droomvakanties.

Binnen heb je alle luxe, zoals de badkamer met Finse sauna en bubbelbad. Buiten heb je uitzicht op de deinende jachten in de Marina, op de gezellige boulevard én op het weidse Eemmeer, waar watersporters zich uitleven. De luxe appartementen zijn gerestyled met een likje verf en nieuwe meubels.


De banken, tafels, lampen, gordijnen en het tapijt… Allemaal nieuw! Neem lekker plaats op de nieuwe terrasstoelen en geniet van het uitzicht over het Eemmeer. Of je met personen bent of met 1 er is keuze genoeg.


Van Comfort, Premium en VIP cottages, tot Mindervalide cottages, Cara cottages en hotelkamers.

Een bijzondere voorkeursligging kiezen? Alle luxe van de Mediterranée vlakbij. Je gebruikt alle faciliteiten van het park en verblijft in een luxe Waterfront Suite of Woonboot, pal aan het Eemmeer. De Eemhof › Accommodaties › Waterfront Suite. Wil je direct weten of deze accommodatie beschikbaar is?


Lees de uitgebreide beschrijving van dit appartement. Bestel direct Suit op beslist. Bekijk nu onze uitgebreide collectie SUIT.


Ze zijn gebouwd in de stijl van het Zuid-Franse havenstadje Port Grimaud. Hier vind je meer informatie over dit vakantiepark in Flevoland. De mondaine sfeer ziet u terug in het zeer luxe interieur en de vele extra’s. Elke Waterfront Suite VIP heeft een uitgebreide keuken en een badkamer met bubbelbad.


In het bungalowpark vind je onlangs vernieuwde cottages voor tot personen. Welkom in deze Marina waterfront suite VIP. De ligging direct aan het water en het uitzicht op de haven is schitterend.

Zeewolde en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Gelegen aan het prachtige Eemmeer in Flevoland waar jong en oud kunnen genieten van spetterende (water) activiteiten. De eemhof is een atypisch center parcs aangezien er geen overdekte jungle dome is maar ons stoorde het helemaal niet, integendeel.


French port city of Port Grimaud. The Waterkant Suites of the Center Parcs de Eemhof. Boek uw hotel nu, tot korting! Wij hebben van 03-maart tot 09-maart de Waterfront Suites VIP gehuurd. Dit is de meest luxe en duurste wat Center Parcs Eemhof aanbied.


Toen wij de beschrijving lazen Binnen één en al luxe, buiten een ruim balkon met een weids uitzicht over het Eemmeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.