maandag 17 september 2018

Motten in huis bestrijden

Goedkope producten, 1 Effect. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Diervriendelijke Muizenvallen! Ruim aanbod Insectenlampen. Informatie over vochtbestrijding.


Elk vochtprobleem lossen wij op.

Gratis en vrijblijvende offerte. Gutachten und fachärzrliche Beratung für Betroffene u Versicherte. Huizen met korting tot. Hoe bestrijd je motten in huis ? Motten kunnen erg vervelend zijn in huis. Ze vliegen overal naar toe en steken donker af tegen een wit plafond.


Een mottenplaag is moeilijk te bestrijden. Als er eenmaal veel motten in huis zijn dan lijken ze overal vandaan te komen. Dat terwijl er methoden zijn om motten te bestrijden.

Als de bron van een kleine plaag gelokaliseerd is, kan het gebied worden behandeld met een spray voor kruipende insecten om de larven te doden. Beestjes Kwijt weet alles over het ontstaan, de bestrijding en de kosten. Alhoewel nachtvlinders een prachtig uiterlijk kunnen hebben, brengen ze vraatzuchtige larven voort.


Het is dan ook noodzakelijk om motten in je huis te bestrijden als je je meelproducten onaangeroerd wilt laten en je kleding graag zonder gaten draagt. Hierbij een aantal tips ter bestrijding van motten in huis … 1. Goe we hebben nu een duidelijk signalement van de vijand. Nu gaan we motten bestrijden ! Dat kan op verschillende manieren. De meest bekende methode van motten bestrijden is de mottenbal methode.


Mottenballen zijn letterlijk kleine balletjes. Ligt er aangevreten kleding in de kledingkast? Dan lijkt het erop dat je larven van motten in huis hebt!


De mot knabbelt zelf niet aan de kleding, maar haar kinderen, de larven die ze achterlaat, wel. In deze blog lees je hoe je motten in huis kunt bestrijden , maar ook hoe je ze kunt vinden en voorkomen. Voor het bestrijden van alle soorten motten geldt een gouden richtlijn: waar zitten de eitjes en dus ook de larven? De bron van de plaag moet eerst worden gevonden voor je de motten zelf te lijf gaat, anders krijg je zo met een nieuwe generatie te maken.


Op deze pagina wordt uitgelegd hoe motten te voorkomen en te bestrijden. Voorkomen is natuurlijk beter dan bestrijden. Daarom een aantal tips om motten weg te houden uit uw woning.

Kijk tweedehands wollen kleding, bont, wollen dekbedden, etc. Er zijn dingen waar motten niet van houden: licht, schone kleren en gestoord worden. Lucht je kasten dan ook regelmatig, laat af en toe zonlicht binnen en hang kleding niet te dicht op elkaar.


Als je textiel voor langere tijd opbergt, was het dan eerst goed en verpak het in gesloten plastic zakken of koffers. Om motten in tapijten of gestoffeerde meubelen te bestrijden kun je het tapijt of meubelstuk goed boenen met water gemengd met azijn. De verhouding is hierbij op 1. Plaats een kartonnen doos met een pluk onbehandelde wol in de kast. Dé oplossing tegen Motten.


Voor 23:bestel Morgen in huis. De motten worden aangetrokken door de geur en lopen daardoor zelf in de val. Daar blijven ze vervolgens plakken.


Zo heb je geen last meer van vervelende insecten in huis en kunnen ze geen schade veroorzaken. Als je iets niet in huis wilt hebben, zijn het motten. Ze knagen gaatjes in je favoriete kleding en lijken soms lastig te bestrijden. Schoonmaaktip van de week Het huishouden hoeft helemaal niet vervelend te zijn.


Daarom geeft Marja Middeldorp van Schoonmaken met Marja iedere week een handige schoonmaaktip. Deze week: kledingmotten, maden en meelmotten. Dit is een veel voorkomend probleem in Nederland. De larven van motten brengen schade toe aan stoffen, tapijt en kleding. Wanneer u regelmatig een mot tegen komt in huis , kan er al sprake zijn van schade van de larven van de motten.


Als we het over motten hebben, weten de meeste mensen wel wat voor diertjes we bedoelen. Over het algemeen hebben mensen niet zo’n positief beeld van motten. En dat is ook heel logisch, want als er motten in huis aanwezig zijn, kan dit een ware plaag worden en dit kan ook zeker wel schade opleveren. Zeker als u kleine motjes in de keuken heeft. Zo kruipen ze graag in je voorraadkast waar ze granen, meel en noten opvreten.


Motvlinders laten zich het liefst ‘s nachts zien en vaak is het dan even schrikken. Hoe verwijder je een motvlinder? Motvlinders zijn niet schadelijk voor de mens, maar voordat de mot kan vliegen is het een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.