maandag 10 september 2018

Veranda afschermen

Groot aanbod verandaverlichting hier! Verandaverlichting voor de laagste prijs. U kiest natuurlijk voor verandadoeken omdat u graag nog langer wil genieten van uw terras. U kan eventueel een houtkachel onder uw veranda plaatsen en in combinatie met de verandadoeken kan u zelfs in de wintermaanden buiten zitten.


Wij leveren allerlei soorten verandadoeken, terrasafschermingen en schaduwdoeken.

Elke afscherming wordt door ons volledig op maat gemaakt. U kunt alles volledig naar wens aanpassen! Een veranda hoeft niet duur te zijn.


Vooral niet als u deze koopt bij Fonteyn Outdoor Living Mall. De veranda ’s van Fonteyn zijn beschikbaar in diverse prijsklassen, waardoor iedereen kan genieten van een prachtige veranda. Met een afdekking in uw tuin kunt u de warme zomeravonden verlengen. Deze veranda is dankzij het winddoek een fijne beschutte plek in de tuin geworden.


Heeft u interesse in een terrasoverkapping of terraswand van winddoek of zeil, bekijk dan zeker het assortiment in onze webshop.

Als u nog vragen heeft, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U zoekt geen vaste systemen maar u zoekt een flexibele oplossing? Het is mogelijk met een oprolbaar veranda windscherm van Trendo Externo! De cassette monteert u heel simpel tegen de muur of tussen twee palen. Het voornaamste doel van de veranda is meer voeling hebben met de tuin.


Het is dan ook jammer wanneer buren in de veranda kunnen binnen kijken. Heb je onvoldoende plaats om bomen te plaatsen of nemen ze teveel licht af? Overweeg dan de plaatsing van een zonnewering. Bijna winter, juist nu is het tijd om er over na te denken hoe je lekker en beschut van de veranda kunt genieten, Wellicht heeft verandadoek. Info over veranda afscherming.


Resultaten van zoekmachines! LET OP: afbeeldingen tonen de set met ingekorte passtukken. Voor verandazeilen die perfect passen op uw veranda , adviseren we om het inmeten en monteren van de verandazeilen aan ons over te laten. Op die manier is tevredenheid gegarandeerd. In de praktijk komen wij nauwelijks veranda ’s tegen die waterpas staan, om nog maar te zwijgen over de ondergrond.


Heb je een kleine tuin of wil je een groter deel van je tuin afschermen voor de buren? Kies dan voor één of een aantal bomen die niet te groot worden.

Notenbomen zijn in de regel te groot, maar fruitbomen passen perfect. Zeker als je er een aantal naast elkaar zet, kun je met het bladerdek dat ontstaat de inkijk in de tuin verminderen. Buitenleven is het mooiste wat er is.


Het weer laat dit echter niet altijd toe. Om uw veranda nog meer gebruiksmogelijkheden te geven levert Gondula op maat gemaakte verandazeilen en elektrische verandazeilen waarmee u uw veranda naar wens helemaal kunt afsluiten voor weer en wind. Geniet u graag van uw veranda maar wilt u het comfort nog wat verhogen?


Deze zorgt voor een mate van privacy en beschermt tegen de elementen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.